Івано-Франківськ

Книгу пам’яті добровольців-захисників вручили очільниці Прикарпаття

Наразі у Книзі пам’яті записані імена 78 воїнів-добровольців, збір інформації про всіх добровольців триває.

6166ea9baa5c1079103272 scaled

Напередодні Дня захисників та захисниць України начальник відділу в області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець передав голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлані Онищук Книгу пам’яті добровольців-захисників, повідомляє ОДА, пише ПІК.

“Створення Книги пам’яті добровольців-захисників започаткували у Міністерстві у справах ветеранів України. Це видання про тих захисників, які загинули за Україну в російсько-українській війні, коли проходили службу у складі Збройних сил України та інших військових формуваннях. Однак до березня цього року книг з іменами саме воїнів-добровольців не було. Напередодні Дня захисників та захисниць України керівниця Міністерства передала примірники книг в усі куточки України”, – зазначають в ОДА.

Світлана Онищук, отримавшм Книгу, зазначила:

«Про наших полеглих за рідну Україну захисників ми повинні говорити кожного дня та пам’ятати про їхні героїчні подвиги, – Адже поки про них пам’ятають – вони живуть у наших серцях».

Додамо, що наразі у Книзі пам’яті записані імена 78 воїнів-добровольців. Робота зі збирання інформації про всіх добровольців триває.

Читайте також: 

На вежі Бельведер у Франківську відзначили річницю створення УПА (ВІДЕО)

Стало відомо, скільки в Україні жінок-військовослужбовців

Помилуваних Зеленським засуджених українських військових вже звільнили

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено