Івано-Франківськ

За контрабанду треба давати 20 років в’язниці – Зеленський

Це такий спрут, з яким вкрай складно боротися.

51c0a4c ze larin

Зеленський хоче давати 20 років за контрабанду, сказав секретар РНБО Олексій Данілов у коментарі програмі “Свобода слова” Савіка Шустера” у п’ятницю, пише ПІК.

 “Президент наполягає, що на законодавчому рівні має бути вирішено питання, коли люди за ці злочини (контрабанду – ред.) мають відправлятися до в’язниці. Сьогодні у нас занадто ліберальне законодавство. Президент сьогодні (під час засідання РНБО в п’ятницю– ред.) дав доручення, в який спосіб на законодавчому рівні зробити так, щоб ці люди відправлялися до в’язниці. Більше того, він каже – 20 років треба за це давати. Я це підтримую”, – зазначив Данілов.

Він також анонсував, що “певні особи втратять свої посади” в рамках боротьби з контрабандою.

“Це настільки складна спадщина, система побудована. Це такий спрут, з яким вкрай складно боротися. Вони всі один одного знають, вони там роками. І коли ми взяли когось за хвіст, це як гідра – у нього виростає новий хвіст”, – розповів секретар РНБО про складність боротьби з контрабандою.

Данілов також вчора заявив, що внаслідок боротьби з контрабандою надходження до бюджету збільшилися на 47 мільярдів гривень, однак контрабанда все ще існує, і люди, які перебувають під санкціями, продовжують свою діяльність.

Нагадаємо, що 2 квітня на засіданні Ради національної безпеки та оборони в Україні ввели санкції проти топ-десятки української контрабанди.
Після цього від роботи відсторонили понад 100 працівників Держмитслужби, серед яких – 17 керівники митниць і митних постів.

Читайте також:

Стало відомо, коли українські лікарі отримуватимуть обіцяних 20 тис грн зарплати

В Англії вбили депутата під час зустрічі з виборцями: деталі нападу (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено