Івано-Франківськ

COVID-19: на Прикарпатті фіксують значне зростання захворюваності серед дітей та медиків

Загалом впродовж останньої доби найбільше нових хворих виявили у Івано-Франківській, Солотвинській, Тисменицькій та Тлумацькій громадах.

246994474 463763452032063 3056758875174382667 n 1 scaled

На Прикарпатті за останню добу виявили трьох інфікованих серед медиків та зафіксували значне зростання кількості ковід-хворих серед дітей. Про це сказав сьогодні, 19 жовтня, на щотижневій нараді в ОДА Руслан Савчук – генеральний директор Державної установи “Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України”, повідомляє ПІК.

Зокрема, від початку пандемії на COVID-19 захворіло в області 3981 дітей, з них 12 підтверджених випадків протягом останньої доби.

Bez nazvanyya 5

“З 213 осіб, які захворіли на ковід за останню добу, маємо 3 медичних працівники, які контактували з інфікованими пацієнтами. Тобто, знову фіксуємо коронавірусне захворювання серед медиків. Тривожна ситуація щодо дитячого населення області. За два дні виявили 54 дитини, переважно шкільного віку, у яких підтвердився коронавірус”, – прокоментував свіжу статистику Руслан Савчук.

Він додав, що, на жаль, зростання кількості хворих на коронавірусну інфекцію спостерігається в області уже 11-й місяць. Впродовж останньої доби найбільше нових хворих виявили у чотирьох територіальних громадах області: Івано-Франківській, Солотвинській, Тисменицькій та Тлумацькій.

Читайте також: 

Ресторани та кафе на Прикарпатті під загрозою закриття та шалених штрафів

В Україні розповіли, як перевірятимуть ковід-сертифікати в пасажирів на міжобласних рейсах з 21 жовтня

На Франківщині за добу вакцинували понад 4 тисячі людей

Пандемія: Україна на 4-му місці в Європі за приростом хвороби

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено