Івано-Франківськ

На Долинщині діти молилися на Вервиці в рамках всесвітньої акції (ФОТО)

Молитовну акцію «Мільйон дітей молиться вервицю» започаткував у 2019 році Папа Франциск.

029 scaled

На Долинщині у понеділок, 18 жовтня, на парафії Різдва Пресвятої Богородиці, що в міста Долина, наймолодші парафіяни долучилися до цієї молитовної ініціативи за мир і єдність у світі. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

Молилися про припинення пандемії коронавірусу, від якої страждає багато людей, за медичних працівників, воїнів та християнські сім’ї.

Основна мета ініціативи — показати, що довірлива молитва дітей сягає до самого серця Бога, як стріла, і з цієї причини вона має таку велику силу. Тому молитва дітей на Вервиці є особливо ефективним засобом для досягнення миру та єдності в сім’ях, у їхній країні та у всьому світі.

На Долинщині діти молилися на Вервиці в рамках всесвітньої акції (ФОТО)

 До слова, у 2021 році  всесвітня молитовна акція «Мільйон дітей моляться вервицю» відбулася 18 жовтня. Організатори пояснюють, що ця дата є важливою, оскільки це день святого Євангелиста Луки за григоріанським календарем, який запропонував нам одну з найяскравіших розповідей про дитинство Ісуса. А також жовтень традиційно є місяцем Вервиці у Католицькій Церкві.

Читайте також у ПІК:

Компанія зі Стокгольму хоче провести опитування у Долині: про що

Модернізація лікарні у Долині: зміни вражають (ФОТО)

У Долинській громаді повідомили, коли планують розпочати опалювальний сезон

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено