Івано-Франківськ

Стало відомо, чому в Долині на сесії міської ради не прийняли жодного рішення щодо земельних питань

25 жовтня відбулося п'яте пленарне засідання 16 сесії міської ради.

Стало відомо, чому в Долині на сесії міської ради не прийняли жодного рішення по земельним питанням

Депутати не повернулися: в Долині на засідання зареєструвалися 18 депутатів, 7 підійшли згодом – у підсумку разом з міським головою кворум становив 25 голосів. В порядку денному повинні були розглянути 420 земельних питань, але у підсумку жодного питання так і не розглянули. Про це повідомляють на сайті Долинської міської ради, пише ПІК. 

Після того як депутати розглянули 16 основних питань, серед яких внесення змін до фінансового плану КНП «Долинська багатопрофільна лікарня» та містобудівне – щодо модульної автозаправної станції на території КП «Комунгосп», в сесійній залі оголосили 5-ти хвилинну перерву.

Та після перерви до зали частина депутатів вже не повернулася.  Головував у другій частині пленарного засідання секретар міської ради Віктор Гошилик. Він зазначив, що після перерви фракція «Батьківщина» в повному складі відсутня. З 6 чоловік жодного в залі немає.

Депутат міської ради Ігор Прокіпчин висловити свою думку з приводу ситуації, що склалася. 

«Ми в черговий раз збираємось на сесії щодо земельних питань і у мене дежавю – одна сторона депутатів відвідує свої засідання, інша – не відвідує. В мене прохання до голови міської ради, до секретаря міської ради організувати роботу, щоб депутати під час сесійного засідання знаходились в залі», – сказав депутат.

Зважаючи на кількість депутатів у залі, дані питання на голосування було недоцільно виносити.

Додамо, що частина звернень від людей були зареєстровані ще на початку літа. Фактично, всі ці питання були на порядку денному ще 11 сесії, щоразу переносились, загалом 7(!) разів. На 5 пленарне засідання  чергової 16  сесії у земельному  блоці було понад більше 420 питань. Така велика кількість звернень зумовлена також тим, що до територіальної громади було передано  землі за межами населених пунктів, якими до цього часу розпоряджались РДА та органи Держгеокадастру. 

Читайте також у ПІК:

У Долині проведуть громадські слухання щодо побудови нової автомийки

У Долині відкрили сенсорну кімнату для особливих дітей (ФОТО)

У Долині хочуть змінити тарифи на воду

У Калуші містян навчають, як розпізнати фальсифікований мед

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено