Івано-Франківськ

Михеїл Саакашвілі у важкому стані: від чого він відмовляється

Саакашвілі голодує 27-й день і вважає, що його життя "під питанням".

medium 4

Екс-президента Грузії Михеїла Саакашвілі відвідала у в’язниці уповноважена Верховної Рада України Людмила Денісова. За її словами, стан Саакашвілі залишається важким, повідомляє Радіо Свобода, пише ПІК.

«Він щодня втрачає сили. Він сам сказав, що в нього вже було чотири кризи, дуже важкі, два гіпертонічні, два переливання крові. Він ще, коли я була, говорив про те, що погодився на підтримуючу медицину, тобто 30 таблеток щодня і два коктейльні підтримуючі, йому крапельницю робили вранці і на ніч. Від примусового годування він сказав, що відмовився, і що не переїжджатиме до лікарні, якщо вона буде тюремна», – сказала омбудсман.

За її словами, Саакашвілі вважає, що його життя “під питанням”. Він зокрема вказував на порушення своїх прав як затриманого.

«Говорили і про порушення процесуальних прав, і про порушення його права на свободу віросповідання, тому що він хоче, щоб приходив один священнослужитель, йому приводять того, кого хтось привів. Тобто багато питань, але він вже такий, 27 день сьогодні, він дуже засмучений, він блідий, йому важко говорити», – додала омбудсмен.

Вона отримала інформацію про відмову Саакашвілі від будь-якої медичної допомоги вже після зустрічі з ним та висловлює стурбованість цим рішенням.

Читайте також:

У Тбілісі майже 50 тисяч людей вимагають звільнити Саакашвілі (ФОТО)

Депутати Болехівської міської ради звернулися до керівництва держави: чому

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено