Івано-Франківськ

Смертельна ДТП у Харкові: суд обрав 16-річному водієві запобіжний захід

Суд обрав запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою водієві Infiniti 16-річному Миколі Харківському, якого звинувачують у скоєнні

6d3766636577edc50c886793710f53e9 wide big

Таке рішення без права внесення застави 28 жовтня ухвалив Київський районний суд Харкова, пише ПІК.

За словами прокурора, Харківський після ДТП називався іншим ім’ям, вказав чужу адресу й намагався покинути лікарню. У туалеті зателефонував у поліцію та сказав, що автомобіль викрали.

Адвокатка Харківського Інна Данилова просила суд відпустити підлітка під цілодобовий домашній арешт. Вона стверджує, що він пам’ятає удар під час ДТП, але не пам’ятає, чи був за кермом.

Я знаю, що є відео. Я вже другий день спілкуюся з Миколою, він сильно вдарився головою і не пам’ятає того, що сталося“, – говорить адвокатка підозрюваного.

Вона розповідає, що у хлопця на голові рана, він перебуває у СІЗО, а медичної допомоги так і не отримав, а їй навіть не дозволили передати йому ліки від головного болю.

У разі доведення провини Харківському загрожує покарання від трьох до восьми років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без цього.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня в Харкові 16-річний водій Infiniti на шаленій швидкості пролетів на червоний сигнал світлофора і зіткнувся з іншим авто. В результаті аварії 58-річний водій Chevrolet загинув на місці, троє пасажирів Infiniti – двоє юнаків 19 років і 16-річна дівчина з важкими травмами доставлені до лікарні.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено