Івано-Франківськ

У Долинського міського голови новий заступник: що про нього відомо

Заступником став Тарас Оглоб'як.

CHorno Bilyy Trendovyy Muzhniy Dohliad Moda Publikatsiia dlia Instagram 12 1

Нещодавно Тарас Оглоб’як був призначений заступником Долинського міського голови. Відповідно до розподілу обов’язків, курує роботу в старостинських округах. Також заступник турбуватиметься про благоустрій сільських населених пунктів.

Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

“Складним і невирішеним досі залишається питання обрання старост в тих старостинських округах, де вони зараз відсутні. Тому почну роботу саме з цього”, – розповідає заступник Тарас Оглаб’як. ГЛА

Відтепер у підпорядкуванні заступника – відділ культури та відділ молоді і спорту Долинської міської ради.

“Родом я з с. Гошів. Ми жили на вулиці, де дорогою додому можна було загубити колесо. Взимку, коли напруга в мережі опускалась менше 160 Ват, виключались котли, замерзала система опалення. На наші зауваження ніхто ніяким чином не реагував, приходилось їх вирішувати самостійно. Це все мене змусило піти у політику“, – розповів Тарас Ігорович про початок громадської та політичної діяльності.

Тоді вперше Тарас Ігорович був обраний до Долинської районної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Згодом, коли у 2019 році утворилася Долинська ТГ, до якої увійшли села: Солуків, Якубів, Діброва, М.Тур’я, Лоп’янка, Грабів, був обраний до Долинської міської ради, оскільки вже проживав у місті. А згодом, у 2020 році, до ТГ приєдналися такі села як Гошів та Гериня, Тяпче, Княжолука, Підбережжя, Яворів, Оболоня і всі населені пункти Великотур’янського напрямку, був обраний до Долинської міської ради повторно.

Останні два роки Тарас Оглоб’як працював начальником відділу комунального майна у Долинській міській раді.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено