Івано-Франківськ

На Львівщині вкрали 730 тисяч гривень на реконструкції лікувально-діагностичного центру

Судитимуть директора підприємства-підрядника, який вніс у звітність неправдиві відомості щодо обсягу виконаних робіт, використаного матеріалу та його вартості.

images 5

На Львівщині заволоділи бюджетними коштами під час реконструкції регіонального фтизіопульманологічного центру:  судитимуть директора фірми-підрядника, повідомляє Львівська прокуратура, пише ПІК.

“Слідчі встановили, що з підприємством, яке очолює обвинувачений було укладено договір на виконання робіт з реконструкції для енергоефективності будівлі головного корпусу комунальної установи Львівської обласної ради «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр». З метою заволодіння бюджетними коштами, директор підприємства склав та підписав офіційні документи,  до яких вніс неправдиві відомості щодо обсягу виконаних робіт, використаного матеріалу та його вартості”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином службовець заволодів бюджетними коштами на загальну суму понад 730 тис грн.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 59-річного директора товариства за фактом заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах та службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 191 КК України).

Досудове розслідування здійснювалось Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції у Львівській області, за матеріалами  Управління СБУ у Львівській області.

Читайте також: 

Оцінка експерта: чому українці знову несуть гроші у банки

Львівські лікарі закликають ввести жорсткий локдаун

Львівські священники заспівали пісню “Батько наш Бандера” (ВІДЕО)

Ваш гороскоп на тиждень 25-31 жовтня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено