Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 25-31 жовтня

Овнам астрологи радять погоджувати свої дії з партнером, а Близнюкам прогнозують сприятливий період для будь-якого виду інтелектуальної діяльності.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled

Ваш гороскоп на тиждень може стати ефективним дороговказом, пише ПІК.

  • ОВЕН

У Вас зростає тонус, енергія, відчуття власної сили. Налагоджується фінансова сфера, можливі довгоочікувані надходження коштів. Внутрішньо виникатиме прагнення підпорядкувати оточуючих людей, але це може сприяти погіршенню відносин.

Дуже важливо погоджувати свої дії з партнером, обережно проявляти ініціативу, грамотно розпоряджатися спільними ресурсами. Уже в суботу – неділю в житті багатьох Овнів відбудуться серйозні зміни. Починається дуже продуктивний період, часу на відпочинок не буде, тому необхідно все розпланувати.

  • ТЕЛЕЦЬ

Настає цікавий період, супроводжується емоційними змінами, в основному в кращу сторону. Піднесений, схвильований настрій сприяє укладанню дружніх відносин, а любовні бажання знаходять своє втілення. Це дні гармонії почуттів, розширення, а також прискорення поточних проектів.

Хороший період для успішного вирішення багатьох проблем. Можна отримати вигоду від участі в громадській діяльності та ділових контактах. Особливо сприятливі справи з закордонними партнерами, далекі поїздки. Можливе нове знайомство, романтичні відносини з іноземцем.

  • БЛИЗНЮКИ

Період прекрасних ідей, вдалих партнерських відносин, ефективної посередницької діяльності, торгівлі, підписання договорів, залагодження різних справ з владою і бізнесом будь-якого роду. Оптимізм допомагає досягти популярності, поліпшити ділове і фінансове становище.

З’являються доступні для огляду перспективи, в тому числі співпраці з іноземними організаціями. Період сприятливий для будь-якого виду інтелектуальної діяльності. Вдало протікають зв’язки із засобами масової інформації та правоохоронними органами, рекламні заходи, поїздки.

  • РАК

Маєте шанс отримати важливу ​​інформацію, приємні новин. Хороший період для підписання контрактів, важливих юридичних документів, виступів, зв’язків з громадськістю. Ці зміни впливають на фінансову сферу, торкнуться спільних ресурсів, ділових взаємин.

Можливі також зміни в кар’єрі, в колективі, що приносе переживання, вимушені розставання, завершення безперспективних проектів і відносин. До вихідних відчуєте приємну розслабленість і душевний комфорт, зможете отримати довгоочікувані результати від прикладених зусиль.

  • ЛЕВ

Ви відчуваєте незвичайний прилив енергії, підвищення активності і сили волі. У ці дні вам підвладні практично будь-які починання. Можливі великі зміни на професійній ниві або в бізнесі.

Маєте можливість вирішити важливі фінансові питання, отримати визнання ваших ділових і професійних якостей. З’являється можливість впливу відразу на багатьох людей, що допомагає підпорядкувати собі всю ситуацію в цілому, змінити її. Виникає величезна енергія, яку можна добре використовувати, але головне – утримати себе від негативних проявів.

  • ДІВА

Період розумової активності, фізичний дій і отримання реальних результатів. Підвищується працездатність, комунікабельність, супроводжує везіння в контактах, поїздках. Вдається вирішити багато проблем, підвищити ефективність своїх зусиль.

Однак можливі розбіжності і протистояння, особливо з представниками протилежної статі. Особисті і сімейні відносини можуть постраждати, тому що на них не вистачає часу, а кохана людина це не розуміє. Гарний час для початку комплексу фізичних вправ, проведення профілактичних заходів.

  • ТЕРЕЗИ

Обставини вимагають активності та енергійності. Велика кількість соціальних контактів і зв’язків сприяє реалізації цілей. Добре проявитесь в своїй професії, у вас з’являється впевненість у собі, творчі ідеї. Можливі важливі поїздки, відрядження.

З начальством і впливовими особами ви легко знайдете спільну мову, зможете висловити свої міркування. Однак, намагайтеся утриматися від необачних обіцянок. Можливий невеликий фінансовий успіх. Спілкування з дітьми або коханими допоможе порозумітися, гармонізувати   відносини.

  • СКОРПІОН

Період примноження фінансів і розвитку бізнесу. Справи купівлі-продажу, пошук рішень, обговорення більш вигідних умов на роботі – благополучно завершуються. Гарний час для демонстрації своїх розумових здібностей і творчих талантів.

Можна дозволити собі суперечки або розбіжності з партнерами шляхом переговорів. Слушна нагода для романтичної поїздки, пікніка, сімейних прогулянок. Сприятливі інтелектуальні ігри з дітьми, повчальні бесіди. Вдало протікають зв’язку із засобами масової інформації та правовими органами.

  • СТРІЛЕЦЬ

Ваше вміння, настрій і таланти в робочій команді, сприяють злагодженій роботі та поліпшенню фінансового стану. Повага до оточуючих, здатність брати відповідальність не тільки за себе, а також планування справ і проектів, допомагають просунутися кар’єрними сходами.

У відносинах з близькими і коханими можуть виникати розбіжності і складності, але в основному через вашу соціальну зайнятості. Стрільці, які ведуть пасивний спосіб життя, не уявляють, як розпорядитися енергією, що раптом нахлинула. Порадьтеся з близкою людиною.

  • КОЗЕРІГ

Громадські інтереси виходять на перший план. Деякі звичні, раніше передбачувані ситуації раптово змінюються і вимагають прояснення. Сприятливий період для початку далеких і тривалих поїздок та подорожей. Добре проходять наукові дослідження і технологічні розробки.

Слушна нагода для звернення в офіційні органи і проведення масштабних заходів. Можна призначити відповідальний виступ або візит до керівництва. Можливо, ви виявите, що ваші ділові, партнерські і службові відносини вимагають перетворень.

  • ВОДОЛІЙ

Період характеризується значним підвищенням енергії і бажанням розвитку, і це буде провідним мотивом вашої поведінки в професійній сфері. Крім того, обставини складаються сприятливо для того, щоб зайняти провідні позиції, як в особистих відносинах, так і в колі друзів.

Ви можете відчути нову хвилю в любовних відносинах і підтримати її вплив, а можете в своєму прагненні до оновлення скинути пута старих відносин. Хороший період для освіти, отримання знань і підвищення кваліфікації, а також підбиття підсумків і підготовки бази для нових стартів.

  • РИБИ

Вдалий період для розробки стратегії вашої ділової активності, вирішення юридичних, правових, фінансових питань. Активізуються відносини з близькими і коханими, ці дні можна використовувати для їх гармонізації, а також для сімейних торжеств, одруження.

Більше спілкуйтеся, зустрічайтеся з друзями – ви отримаєте задоволення від розваг, прогулянок, участі в культурних заходах. Надана допомога і благодійність принесуть користь в подальшому. Гарний час для творчої діяльності, демонстрації своїх робіт, просування проектів.

ItK40Edr4GeLAK1fAdm3FcOIQcBBLFsIMTbemSOX scaled

Читайте також: 

Змінились правила в’їзду в Україну: що людям треба знати

Онлайн-шахрайство, дитяча порнографія, чорні реєстратори… Як цьому протидіють кіберкопи на Прикарпатті

У Тисмениці сторіччями подають на свято місцевий «кулінарний бренд» — тисменицьку канапку (ФОТО)

Кисень для хворих на ковід привезуть в Україну з Польщі: чому

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено