Івано-Франківськ

Стало відомо про стан Леоніда Кравчука після важкої операції: де він перебуває

Операція на серці мала неабияку ймовірність стати невдалою.

116004 1 large scaled 1

Операція на серці у Леоніда Кравчука пройшла успішно та попереду тривала реабілітація. Про це повідомив речник української делегації у ТКГ Олексій Арестович в ефірі телеканалу “Україна 24” напередодні, повідомляє aspi.com.ua, пише ПІК.

“Леонід Макарович переніс дуже складну операцію на серці. Період реабілітації, як кажуть його родичі, буде дуже довгим, тому що людині 86 років. Операція на серці мала неабияку ймовірність стати невдалою, як вони кажуть. Він зараз у Німеччині проходить реабілітацію”, – заявив Арестович.

Він також спростував чутки про те, що головою Української делегації в ТКГ може стати Олексій Льовочкін, колишній голова адміністрації часів Віктора Януковича.

“Віцепрем’єр і перший заступник глави делегації Олексій Резніков спеціально спростував ці чутки. Це елементи інформаційного протистояння всередині країни, а може, і з російським слідом”, – додав Арестович.

Нагадаємо, що операцію пану Кравчуку зробили у Києві 30 червня. Про це так само повідомляв Арестович. А ось питання свого самопочуття Леонід Макарович ще перед операцією попросив Арестовича  не коментувати.

Читайте також:

Перший президент Кравчук з червня знаходиться у реанімації

Така весела фрау Меркель! Вона відома вам такою? (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено