Івано-Франківськ

“Загинув наречений водійки”: подробиці ДТП у Задністрянському (ВІДЕО)

Попередньо, в поліції повідомили, що жінка-водій перевищила швидкість, тому не впоралася з керуванням.

Як повідомляла ПІК, у селі Задністрянське Бурштинської громади, вночі легковик влетів у стіну приватного будинку, внаслідок чого одна людина загинула, а ще одна – у лікарні. В результаті аварії в стіні утворилася діра, а всередині будинку все розбито. Аварія сталася посеред ночі, коли мешканці будинку спали в кімнатах, які знаходяться з іншого боку будинку, тому з них ніхто не постраждав, – повідомляє  ТСН.

Мешканці будинку прокинулися від гучного звуку й спочатку подумали, що це був вибух. Люди вискочили на вулицю й не повірили своїм очам – в стіні їхнього будинку знаходилося авто, яке злетіло з траси.

“Вони знесли два прольоти паркану, проїхалися по городу. Їх підняло, через що авто пошкодило гараж, після чого, перекидаючись, знесли два вольєри та вдарилися прямо посеред будинку, що аж змістився дах”, – розповів житель постраждалого будинку.

Жінка, яка була за кермом авто, сама вийшла з машини, а пасажира, який виявився її нареченим, з салону вирізали рятувальники. 34-річного чоловіка відвезли в найближчу лікарню Галича, але він помер у приймальному покої. У 29-річної водійки діагностували численні травми, її прооперували. За словами медиків, стан жінки важкий.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено