Івано-Франківськ

Зимові костюми для риболовлі Norfin — сучасність і комфорт для кожного

Оскільки зима міцно захоплює ландшафт, рибалки повинні добре подумати про одяг, який потрібен для поїздок на берег зимових водойм.

Легкі та суперкомфортні костюми для риболовлі Norfin стануть для в пригоді, щоб подорож була задоволенням.

241478693 2004101613080464 5556787964253366878 n scaled

Оскільки зима міцно захоплює ландшафт, рибалки повинні добре подумати про одяг, який потрібен для поїздок на берег зимових водойм. Легкі та суперкомфортні костюми для риболовлі Norfin стануть для в пригоді, щоб подорож була задоволенням, а не випробуванням. Комплекти складаються з утеплених зимових курток та напівкомбінезонів, або штанів. Цей камуфляжний одяг зігріє навіть у вітряну погоду на крижаному морозі.

Костюми Norfin надійні помічники рибалок

Професійні зимові костюми Norfin ідеально підходить для екстремальних умов на воді. Компанія розробила комплекти одягу, які зберігають тіло у теплі та сухості і виглядають стильно та комфортно під час тривалого перебування на березі, або в човні. Двосторонні блискавки забезпечують більшу мобільність і зручність під час відвідування туалету. Не варто економити на якості одягу.

Хороші костюми мають:

  • високий комір;
  • захист для підборіддя;
  • капюшон на ґудзиках або блискавці;
  • додаткові вставки на ліктях та колінах;
  • кишені різноманітного призначення;
  • водонепроникне покриття зовнішнього шару.

Мембранний матеріал, з якого шиються костюми, не промокає і здатний випускати пар від поту назовні. У такому одязі тепло і сухо навіть після багатогодинних навантажень, або при довгому сидінні на одному місці. Ніякий мороз не буде перешкодою для улюбленого заняття.

190781524 1929668647190428 812101302010238343 n scaled

Переваги зимових костюмів Norfin

Надзвичайна якість ставить товари компанії на одну лінію з світовими фаворитами в цій галузі. Виробник використовує надсучасні тканини та матеріали. Кожен елемент одягу скрупульозно продуманий та якісно виготовлений. Вся фурнітура міцна і надійна. Блискавки, кнопки, липучки – функціонують справно і не провокують додаткових проблем.

Якісний риболовний одяг Norfin характеризується:

  1. Високою водостійкістю. Рибалці незручно, коли волога потрапляє на шкіру особливо взимку.
  2. Вітронепроникністю. Сильний вітер також може призвести до замерзання. Особливо це стосується риболовлі на човні. У зимових моделях кінці рукавів можна затягнути застібкою-липучкою, щоб вітер не мав шансу проникнути в середину вбрання.
  3. Легкістю догляду. Бризки грязі — звичайна справа, особливо на воді. Тому комплекти Норфін пошиті із грязевідштовхувального матеріалу (поліестер/нейлон та інших).
  4. Невелика вага. Якщо комплект занадто важкий, комфорт при носінні значно погіршується.
  5. Якісна внутрішня підкладка. Виконується з м’якої флісової тканини, яку можна зняти в теплі дні. Це означає, що костюм Норфін можна носити практично цілий рік, крім літа.
  6. Стильний дизайн. Костюми змодельовані провідними дизайнерами бренду. В них чудово поєднується класика і модні сучасні тенденції.

131381987 1808681319289162 4842968125054996899 n scaled

На віртуальних поличках торгової марки Norfin можна знайти одяг різних кольорів, від звичних сірих і чорних до більш яскравих виробів. випускаються однотонні моделі або прикрашені вставками з контрастних тканин, принтів, написів. Вбрання має додатково проклеєні шви. Деякі костюми мають штани та куртки двостороннього типу. Одна сторона виконана в камуфльованих кольорах, а інша більш яскрава.

Використовуючи сучасні технології, латвійський бренд Норфін створив надсучасні універсальні зимові костюми для риболовлі. Кожен вироб ретельно продуманий і максимально забезпечує потреби власника.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено