Івано-Франківськ

“Хрест життя”: прикарпатська співачка Оксана Сливка презентувала нову пісню (ФОТО, ВІДЕО)

У кліпі знялися актори Івано-Франківського драмтеатру.

DSC 0087 scaled

Сьогодні, 3 листопада, у Церкві Різдва Пресвятої Богородиці, прикарпатська співачка Оксана Сливка презентувала кліп на нову пісню – “Хрест-життя”, повідомляє ПІК.

Для презентації співачка обрала символічну дату – день свого народження.

DSC 0035 scaled

“Хрест життя” знімали на різних локаціях Івано-Франківська та у Кам’янець-Подільському, біля чотирнадцятиметрового хреста поблизу фортеці.

“Нам було дуже важливо донести, що для нас є хрест. Люди завжди сприймають його як тягар. Але насправді хрест – це спасіння. І нести хрест для нас – це нагорода і подяка. Ми акцентували увагу на тому, що хрест супроводжує людину все її життя”, – говорить Оксана Сливка.

DSC 0068 scaled

“Пісня “народилася” ще 13 січня 2020 року, тоді були написані перші рядки пісні. Ми вважаємо, що Святий Василій став покровителем цієї пісні. Це слова пережиті мною, добре обдумані. Моя мама була монахинею, я десять років була в монашестві, тому ми мали час на обдумування. Вважаю, що через нас, людей, Бог пише свої слова”, – розповідає авторка слів Тетяна Борищак.

DSC 0038 scaled

Режисерка Любов Терлецька стала поштовхом для того, щоб доповнити цю пісню кліпом.

“Це все було однозвучно, бо коли Оксана сказала про зняття пісні на християнську тематику, я згадала свої думки під час перегляду сучасних кліпів. Мені неприємно дивитися на ті кліпи, які є зараз, бо це здебільшого бруд. Це не той рівень якого люди потребують. Тому я дуже втішилася, що є такі люди, які хочуть писати на іншу тематику”, – розповідає Любов Терлецька.

А от відеограф Андрій Мандюк назвав кліп найкращим за сюжетом, який він коли-небудь робив. 

У кліпі знялися двоє діток, найменшому на момент зйомок кліпу не було й ще шести місяців, тому поки враженнями поділився учень театральної школи “Живбувпес” Олександр Шелист.

“Я так гарно не скажу як ви. Але мені сподобалося зніматися в кліпі”,- сказав Олександр.

DSC 0054 scaled

Завітали на презентацію кліпу й актори Івано-Франківського драмтеатру, які й виконали основні ролі у кліпі, – Євген Холодняк та Тетяна Гірник.

“У цій пісня, кліпі є глибина, зміст, тут є все. Після кліпу хочеться думати. Мені такі роботи дуже подобаються, адже я ціную сімейні цінності. Я та людина, коли ти живеш і хочеш передавати цінності наступним поколінням. Ми показали важливість християнського життя, і те, що важливо, щоб батьки давали дітям настанови”, – каже Євген Холодняк.

DSC 0040 scaled

Тетяна Гірник зауважила, що сприймає все доволі емоційно.

“У мене “мурашки”. Цей кліп, як для мене, це твоя найкраща робота. Він такий світлий, наповнений повітрям, Богом, найкращими речами”.

DSC 0069 scaled

“Дуже хочу, щоб цей кліп торкався сердець людей та змінював їх, – наголосила Оксана Сливка.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено