Івано-Франківськ

Прикарпатцям пропонують стати “миколаями” для дітей-сиріт

"Чужих дітей не буває" - таким гаслом Мальтійська служба допомоги розпочинає акцію «Святий Миколай іде до сиріт». 

X60A8906 scaled

В рамках акції діти отримують подарунки, про які писали у листах до святого Миколая, а також речі першої необхідності, пише ПІК з посиланням на Івано-Франківську УГКЦ.

Такого листа з дитячими побажаннями можна отримати в офісі Мальтійської Служби Допомоги, що знаходиться в Івано-Франківську за вулицею Лесі Українки 1, навпроти Архікатедрального Собору Воскресіння.

“Вже запаковані та підписані пакуночки збираються у тому ж приміщенні напередодні свята. У день святого Миколая кожна дитина отримує особистий подарунок під час святкової програми, яку проводить мальтійська молодь”, – розповідають організатори.

Минулого року акцією «Святий Миколай іде до сиріт» було охоплено 2252 вихованців з 22 спеціальних та інтернатних закладів, яким Святий привіз омріяні подарунки з їхніх листів: солодощі, фрукти, товари господарського призначення, навчальне приладдя, побутову техніку, канцтовари, книги, ігри, спортивні товари.

Усього разом передали допомогу на суму 869 206,53 грн.

Допомогти святому Миколаю може кожен охочий такими способами:

  • долучитись до приготування «Валізи в майбутнє» для тогорічних випускників інтернатів (через жорсткий карантин змушені були перенести акцію і випускники залишились без валіз). Тому, сьогодні звертаємось до Вас з проханням підтримати цих 43 випускників, яким пандемія та карантин тільки ускладнили й без того складну ситуацію.
  • принести до офісу Мальтійської Служби Допомоги (МСД) цукерки (святкові подарункові набори або вагові);
  • придбати для дітей одяг, взуття, книги, шкільне приладдя, засоби гігієни, розвивальні ігри, спортивний інвентар, (речі не вживані) та принести до офісу МСД;
  • приєднатися до групи «Святий Миколай іде до сиріт» у Facebook і запросити своїх друзів;
  • розмістити інформацію про акцію: оголошення, плакат, аудіо-/відеоролик, інтернет посилання тощо;
  • надати транспортну підтримку;
  • скласти грошову пожертву в офісі Мальтійської Служби Допомоги за адресою : м.Івано-Франківськ, вул.Лесі Українки 1, або ж на Картку ПриватБанку 5169330520033777 чи розрахунковий рахунок в ПриватБанку IBAN UA543366770000026003052517914, код ЄДРПОУ 25683158. Отримувач: БО Мальтійська Служба Допомоги. Призначення: благодійна пожертва. Акція Миколай. Без ПДВ.

IMG 7177 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено