Івано-Франківськ

Дослідження франківських науковців опублікували у міжнародному виданні (ФОТО)

Наукові статті двох викладачів Прикарпатського університету надрукували у книзі, де зібрані дослідження хіміків з усього світу.

kur1 scaled

Професор кафедри хімії факультету природничих наук, доктор технічних наук Сергій Курт та доцентка цієї ж кафедри, кандидатка технічних наук Ольга Хацевич розробили дослідження, результати яких опублікували в англомовному виданні “Analytical Chemistry” Advancement, Perspectives and Applications”(Аналітична хімія, досягнення, перспективи і використання).

Це видання індексується у Web of Science – платформа, на якій розміщено бази наукової літератури і патентів, пише ПІК з посиланням на сайт ПНУ.

“Дослідження наших науковців розкрите в одному із розділів видання. Тема дослідження – “Improving the Technology of Synthesis Absolutized Bioethanol” (“Удосконалення технології синтезу абсолютизованого біоетанолу”), в якій описується удосконалена технологія синтезу та абсолютизації біоетанолу до 99,9%концентрації, з ціллю використання його в якості високооктанової присадки (ОЧ=115) до моторного пального(бензину) для сучасних автомобілей”, – йдеться на сайті.

Зазначимо, що видання вийшло в світ у відомому видавництві Intech Open Limited Published і є доступним в каталозі головної Британської бібліотеки в Лондоні.

kur2 scaled kur3 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено