Івано-Франківськ

У Франківську відкрили новий спортивний майданчик (ФОТО)

У цьому закладі навчаються 1336 дітей, хоча розрахований він на тисячу. А для занять спортом мали лише один великий спортивний

img 6617 scaled

У Ліцеї №1 свято спорту. Тут відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям для баскетболу та волейболу. Тож невдовзі на ньому пануватиме спортивний дух і рахуватимуться очки.

Про це повідомляє Івано-Франківська міська рада, пише ПІК.

img 6548 scaled

«Зал з хореографії допомагав розвантажити спортивний. Але на таку велику кількість учнів потрібен був і майданчик, щоб якісно та повноцінно займатися спортом. Майданчик планували облаштувати з минулого року», – каже Любов Мурга.

Щоб він з’явився у Ліцеї, керівництво школи звернулось до піклувальної ради та виступили з ініціативою.

«Наша дольова участь звичайно набагато менша, ніж фінансування, яке було спрямоване від міської влади, міського голови. Споруджували майданчик 2,5 місяці. Тепер наші діти щасливі. Ми запросили двох тренерів зі спортивних шкіл. Сформували команди з волейболу для дівчат та хлопців», – зазначає керівниця навчального закладуЛюбов Мурга.

img 6597 scaled

Як розповідає директорка Ліцею, охочих до спорту серед учнів не бракує. Ліцей має волейбольну, баскетбольну, футбольну команди. Тож ще у планах облаштувати й футбольне поле.

img 6577 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено