Івано-Франківськ

На Верховинщині відкривають найсучасніший ЦНАП: перший на Прикарпатті Дія-Центр

Це буде 50-й на Прикарпатті Центр надання адміністративних послуг.

received 294816585694462 scaled

На Верховинщині, у Білоберізькій територіальний громаді, сьогодні офіційно відкриють 50-й в області ЦНАП, повідомила голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук під час наради з керівниками структурних підрозділів ОДА, територіальних органів центральних органів виконавчої влади, головами райдержадміністрацій, районних рад, міськими, селищними та сільськими головами, пише ПІК.

“Одразу після наради їду на Верховинщину, де у Білоберізькій територіальній громаді відкриємо перший в регіоні Дія-Центр. Зараз у нас в області працюють 49 Центрів надання адміністративних послуг. Від сьогодні буде уже 50”, – зазначила Свіитданга Онищук.

Нагадаємо, що Білоберізька громада утворилася 2015 року. У її складі 17 населених пунктів: Білоберізка, Устеріки, Хороцеве, Барвінків, Стебні, Довгопілля, Полянки, Кохан, Черемошна, Яблуниця, Сеньківське, Стовпні, Гринява, Пробійна, Біла Річка, Голошино, Грамотне. Адміністративним центром стало село Білоберізка.

ДОВІДКОВО: Дія Центри — це мережа ЦНАП, в яких запроваджені єдині стандарти щодо якості надання послуг — зручно, швидко, просто та людяно.

Це one-stop shop із комплексом усіх необхідних послуг для громадян. Місце, де за один візит ви зможете розв’язати одразу кілька запитів. 

Читайте також: 

У клінічних лікарнях Франківська закінчився кисень: в ОДА кажуть, що “є трішки проблема”

В Україні у 2022 році подорожчає все: пояснює економіст

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено