Івано-Франківськ

У Долинській громаді кандидати на посади старост зібралися іти по хатах

Впродовж двох тижнів, з 9 до 22 листопада, відбуватиметься опитування.

IMG 8109 scaled 1 scaled

У Долині відбулось засідання комісії щодо громадського обговорення  кандидатур старост кількох старостинських округів. Вирішили допустити усіх 18 претендентів до наступного етапу — громадського опитування, повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

“5 листопада завершився прийом заяв кандидатів на посади старост у старостинських округах Долинської територіальної громади. Загалом, надійшло 18 заяв від кандидатів: по 4 заяви зареєстровано у Великотур’янському та Княжолуцькому, по 3 – у Новичківському та Рахинянському, по 2 – у Солуківському та Надіївському округах. Наступний етап – громадське опитування”, – йдеться у повідомленні.

Впродовж 14-ти календарних днів, з 9 до 22 листопада цього року відбудеться опитування. Кандидати на посади старост відвідають місця проживання громадян старостинського округу, які є повнолітніми і мають право голосу на виборах згідно паспорта особи, з дотриманням карантинних вимог.

До слова, з кількістю жителів до 1500 – потрібно не менше 20 % голосів, від 1500 до 10 тисяч мешканців і більше – 17 % голосів.

ПІК минулого тижня публікувала список претендентів на роботу старостами і за кількістю переглядів інформації переконалася, наскільки це актуальна для долинян тема.

Читайте також: 

У Долинській громаді назвали кандидатів на посади старост (СПИСОК)

Місто Долина квітне та зеленіє навіть пізньої осені (ФОТО)

В Україні у 2022 році подорожчає все: пояснює економіст

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено