Івано-Франківськ

Водій, який перевозив тіло загиблого бійця з Львівщини, раптово помер в дорозі

У чоловіка раптово зупинилося серце.

Водій, який перевозив тіло загиблого бійця з Львівщини, раптово помер в дорозі

Водій-волонтер Геннадій Писаренко помер під час транспортування тіла загиблого на Сході Віталія Павлиська до Яворова на Львівщину, ввечері 9 листопада. Трагічний інцидент трапився біля Пирятина Полтавської області. Про це повідомляє 24 канал.

Приблизно о 21:00 Писаренку раптово стало зле за кермом. Він зупинив автівку на АЗС WOG неподалік Пирятина, що на Полтавщині. Після цього водій вийшов із салону та знепритомнів.

На жаль, реанімувати Писаренка не вдалося. Він помер на місці події. За попередньою інформацією, причиною смерті 52-річного чоловіка стала гостра серцева недостатність. Він був волонтером гуманітарного проєкту Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ “Евакуація 200”

До слова, головний сержант Віталій Павлисько трагічно загинув на Донбасі 7 листопада. Він разом з іншими військовими переміщався в укриття. Під час обстрілу проросійськими бойовиками поряд із бійцями підірвалася одна з ворожих мін. На жаль, Павлисько отримав осколкове поранення та загинув. У Героя залишились батьки, дружина, донька та син.

Читайте також у ПІК:

Сміливий, порядний, відповідальний: побратими згадують загиблого на передовій бійця з Львівщини (ФОТО)

Скільки бійців ЗСУ загинули на Донбасі за останній рік: страшна цифра

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено