Івано-Франківськ

У Креховичах Брошнів-Осадської ТГ ремонт дороги починається з канав (ФОТО)

Чи не на кожній сесії Брошнів-Осадської селищної ради депутати порушують питання ремонту доріг, а також розглядають звернення від жителів громади.

kanavy scaled

У селі Креховичі проведуть підсипку вулиць Залізнична, Терешкової, Гагаріна, Космонавтів та Молодіжної. Але спочатку на цих вулицях почистять, а де потрібно прокопають, канави, пише ПІК з посиланням на Брошнів-Осадську ТГ.

“Добрий газда завжди починає ремонтувати дорогу з чищення канав. Бо який смисл вкладати кошти у підсипання чи асфальтування вулиці, якщо, скажімо, дощові води залишатимуться на проїжджій частини, від чого знову утворюватимуться вибоїни”, – зазначив селищний голова Тарас Манорик.

З метою проведення робіт Тарас Степанович провів ділову зустріч з керівником ПП «Водотехпром» Михайлом Лутчином, щоб спільно оглянути проблемні дороги для їх подальшого ремонту щебенем.

“Перш, ніж почати ремонти вулиць, потрібно почистити, а де й прокопати канави – ми почнемо з цього. Паралельно будемо дороги шутрувати, надаючи їм тверду основу. Бо не виключено, і навіть більше того – це потрібно людям, вже у наступному році при можливості на окремих вулицях стелитимемо асфальт. Направду, я хочу зробити багато для блага людей, і я буду робити”, – додав Тарас Манорик.

0 02 0a be72d9b1c9dc5a9739c8959c158486c02c39da63223dd9f48edbf8dd4ae654f7 181601442f3b6f0 1 1536x864 1 scaled

10 листопада на найдовшій у Креховичах вулиці Залізничній, яка сягає до двох кілометрів, трактор копав канави. Люди виходили на вулицю, спостерігаючи за роботою техніки.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено