Івано-Франківськ

Замінування Бурштинської ТЕС – знайшли зловмисника

Чоловік образився, бо йому відмовили в екскурсії підприємством.

Cyber 12 11 21 scaled

Правопорушення викрили співробітники Департаменту кіберполіції та відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області спільно зі слідчими районного управління поліції Івано-Франківщини, пише ПІК.

7 листопада чоловік на офіційній сторінці ТЕС Івано-Франківської області залишив повідомлення про мінування об’єкту критичної інфраструктури. На місце події прибули спеціалісти вибухотехніки, які обстежили приміщення та прилеглу до нього територію. В ході обстеження жодного вибухового та небезпечного для життя пристрою – не виявили.

“”Мінувальником” виявився 31-річний мешканець Хмельницької області, який у 2015 році вже притягувався до відповідальності за псевдомінування. Чоловік разом з родичем, який надає послуги вантажних перевезень на ТЕС, хотів потрапити на екскурсію. Зі слів фігуранта на екскурсію його не пустили, він простояв більше 3-х годин та замерз. Цей факт його обурив і через тиждень він вирішив повідомити про замінування об’єкту”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 2 до 6 років.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено