Івано-Франківськ

На підприємсті у Надвірній почали виробляти кисень для лікування хворих на коронавірус

Відправляють життєвоважливий продукт Надвірнянській, Богородчанській та Яремчанській лікарніям.

255658274 1480186159041187 6752999972191787869 n scaled

У Надвірній, на ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття», почали виробляти медичний кисень, зважаючи на зростання запиту на цей продукт через поширення коронавірусу, повідомляє ПІК з посиланням на повідомлення голови Надвірнянської міської ради Зіновія Андрійовича у Фейсбуці.

“Перші тонни медичного кисню, вироблено у ПАТ «Нафтохімік Прикарпаття» у Надвірній. Підприємство виробляє 3 тони кисну за добу, рятуючи життя хворих на ковід у трьох лікарнях, а саме у Надвірнянській, Богородчанській центральній районній та Яремчанській міській лікарніях”, – йдеться у дописі Андрійовича.

Він також зазначив:

“Я усвідомлюю велику необхідність і потребу у медичному кисні для життєзабезпечення людей. Тому щиро і від усього серця дякую за наполегливу відповідальну роботу ТОВ «Карпатнафтохім» Калуш, який від початку пандемії благодійно надає КНП «Надвірнянська ЦРЛ» медичний кисень”.

Нагадаємо, що “Карпатнафтохім” виробляє за німецькою технологією 14 тон кисню на добу, відправляючи безкоштовно щомісяця лікарням області орієнтовно 400 тонн життєвонебхідного продукту високої якості.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено