Івано-Франківськ

На Калущині наради з старостами сіл проводитимуть у новому форматі (ФОТО)

Очільник Калуської громади Андрій Найда вирішив змінити формат зустрічі з старостами сіл.

1636735238 bc3907acdf169acd0aee large

На Калущині наради з старостами сіл, які звично відбувалися щоп’ятниці в приміщенні виконавчого комітету тепер будуть виїзними. Про це повідомляють на сайті Калуської міської ради, пише ПІК.

«Минає рік наших повноважень, і прийшов час підбивати перші підсумки нашої спільної роботи в кожному населеному пункті», – сказав Андрій Найда.

Першим старостинським округом, куди з робочим візитом прибули міський голова зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів став Боднарів.

В умовах життєдіяльності новоутвореної Калуської громади на Боднарівський старостинський округ вдалося спрямувати значний фінансовий ресурс. За різними напрямками він становить в цьому році 16 101,0  тисяч гривень.

Староста Боднарова Олег Дрогомирецький окреслив пріоритетні напрямки, які важливі для громади, і над реалізацією яких триває робота. Це, насамперед, завершення будівництва нової школи, реконструкція очисних споруд, перевід ФАП в лікарську амбулаторію та створення індустріального парку.
Міський голова Андрій Найда в свою чергу зазначив, що міською владою подані всі документи на завершення будівництва школи з Державного Фонду регіонального розвитку, і є надія, що в наступному році процес піде.
Стосовно індустріального парку – міська рада затвердила  вже його концепцію. Щодо амбулаторії, то відповідний проект виготовлений.
1636736417 a376732f17e2ea0890aa medium
1636736418 3e318b3b60c0f7572e48 medium
На Калущині наради з старостами сіл проводитимуть у новому форматі (ФОТО)
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено