Івано-Франківськ

На Тернопільщині засудили двох фіскалів за вимагання хабаря

Засудили їх до восьми років позбавлення волі.

Двох посадовців фіскальної служби у Тернопільській області засудили до 8 років позбавлення волі за вимагання 400 тисяч гривень хабара, повідомляє УП, пише ПІК.

Тернопільський міськрайонний суд засудив начальника Збаразького відділення Кременецької ОДПІ та головного ревізора-інспектор відділу перевірок платників основних галузей економіки управління аудиту ДФС на Тернопільщині.

Посадовців визнали винними в пособництві та одержанні хабара у великому розмірі, поєднаному з вимаганням і складанні неправдивого документа.

 

“Зокрема, посадовці ДФС з серпня по жовтень 2017 року вимагали від керівництва приватного агропромислового підприємства 400 тис. грн хабара за невнесення до акту перевірки виявлених порушень та застосування мінімальних санкцій”,– йдеться у повідомленні.

Начальнику відділення призначили покарання у вигляді 8 років і 2 місяців позбавлення волі. Його також позбавили права 3 роки обіймати посади у держвладі з конфіскацією майна.

Державного ревізора засудили до 8 років позбавлення волі з позбавленням права 2 роки обіймати посади у владі з конфіскацією майна.

Також ревізора оштрафували на 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено