Івано-Франківськ

Упродовж року поліція отримала 50 заяв щодо конфліктів у навчальних закладах Прикарпаття

Від початку 2021 року поліцейські склали й направили до суду вісім адміністративних протоколів за булінг у ліцеях і гімназіях Івано-Франківщини.

1137822 krivava biyka u shkoli 12 richnomu vinnichaninu zashivali selezinku

Від початку 2021 року поліцейські склали й направили до суду вісім адміністративних протоколів за булінг у ліцеях і гімназіях Івано-Франківщини. Ще один перебуває на розгляді у поліції.

Про це Суспільному розповіла начальниця відділу ювенальної превенції Нацполіції області Алла Бойчук.

За її словами, через карантинні обмеження і дистанційне навчання кількість звернень до поліцейських зменшилася. Адже булінг поліцейські кваліфікують тоді, коли учні вчиняють його в освітньому середовищі.

Упродовж цього року поліція отримала 50 заяв щодо конфліктів у навчальних закладах на території області. Але ми склали вісім адміністративних протоколів за статтею “Булінг” і направили на розгляд до суду. Ще один матеріал наразі перебуває у нас на розгляді. У ньому чітко вбачаються ознаки булінгу на території Івано-Франківська. Однак батьки правопорушника перебувають на лікуванні, тому ми ще не склали протоколи про притягнення їх до адміністративної відповідальності“, — каже Алла Бойчук.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено