Івано-Франківськ

До села Танява Болехівської громади прокладають інтернет (ФОТО)

Впродовж двох тижнів триває будівництво волоконно-оптичних ліній Інтернет-зв’язку до цього села.

До села Тинява Болехівської громади прокладають інтернет (ФОТО)

До села Танява Болехівської громади підрядники прокладають кабель під землею на глибині 80 см за допомогою спецтехніки, яка залишає мікротраншею та не вимагає розробки ґрунту. Наразі вони проводять роботи вздовж дороги Болехів-Танява, відтак прокладатимуть кабель у селі.

Після завершення робіт до Інтернет-мережі підключать заклади соціальної інфраструктури.Отримають можливість підключення до швидкісного Інтернету й жителі Таняви. Про це повідомляє Болехівська міська рада, пише ПІК.

Наприкінці жовтня міський голова Іван Яцинин підписав договір з представником ТзОВ «ВАРТА-БЕЗПЕКА», відповідно до якого провайдер зобов’язаний до кінця року підключити фельдшерсько-акушерський пункт та сільський клуб – до широкосмугового доступу до Інтернету.

Крім цього, підприємство без нарахування абонентської плати надаватиме послуги із забезпечення безлімітного доступу до Інтернету із швидкістю не менше 500 Мбіт/с протягом 30 календарних днів, починаючи з дати підписання акта здачі-приймання наданих послуг, та із швидкістю не менше 100 Мбіт/с до 31 грудня 2022 року.

1637220818 1637158906948901

Читайте також у ПІК:

В селі Болехівської громади клуб і медпункт підключать до швидкісного інтернету

У Болехові РАЦС “переїхав” у іншу будівлю (ФОТО)

Не мав ковід-сертифікату: прикарпатський водій, на якого поліцейські склали протокол, виграв суд

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено