Івано-Франківськ

В селі Болехівської громади клуб і медпункт підключать до швидкісного інтернету

Село Танява отримає швидкісний Інтернет та базову локальну мережу у соціальних закладах, у тому числі Wi-Fi-покриття.

В селі Болехівської громади клуб і медпункт підключать до швидкісного інтернету

В селі Болехівської громади визначили провайдера, який забезпечить інтернетом соціальні заклади. Сьогодні, 26 жовтня 2021 року, міський голова Іван Яцинин підписав договір з представником ТзОВ «Варта-безпека». Відповідно до умов договору, провайдер зобов’язується до кінця року підключити заклади соціальної інфраструктури села Танява – фельдшерсько-акушерський пункт та сільський клуб – до широкосмугового доступу до Інтернету. Про це йдеться на сайті міської ради, пише ПІК.

“Тож уже до кінця року, навіть у найвіддаленішому куточку нашої громади послугами Інтернет-зв’язку будуть забезпечені заклади соціальної сфери. А разом з ними можливість підключення до мережі отримають всі охочі, які проживають у селі”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, що наприкінці червня 2021 року Болехівська міська територіальна громада була відібрана для участі у державній програмі. У рамках її реалізації міська рада отримала 250 тисяч гривень державної субвенції для підведення швидкісного Інтернету до с.Танява, де відсутнє Інтернет-покриття на базі волоконно-оптичних технологій. 

Читайте також у ПІК:

У Болехові повідомили про намір різко підняти тарифи на воду

У Болехові вночі трапилися дві пожежі: що горіло (ФОТО)

У Болехові входить в моду рідкісна жіноча прикраса «бойківський язик» (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено