Івано-Франківськ

Як вибрати гребінець, виходячи з його призначення

Дорогих засобів для очищення та кондиціонування локонів і навіть постійного догляду недостатньо, якщо в тебе немає гребінця?

Необхідно вибирати правильні гребінці, тому що розчісування – це основна повсякденна потреба. Підібрати потрібний для себе варіант, виходячи з особистих потреб та бюджету, можна в інтернет-магазині «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/ru/aksessuary/aksessuary-dlya-volos-/rascheski-i-grebeshki/c/N2001.

Для волосся можуть знадобитися різні типи гребінців, в залежності від довжини, товщини та текстури локонів. Більш того, обраний тобою тип гребінця може суттєво вплинути на ріст волосся. Різні типи гребінців відрізняються за формою, розміром, конфігурацією зубців і призначенням. Знайти відповідний гребінець буде легше, якщо ознайомитися з різними типами та їх відмінними рисами.

Універсальна лопатева щітка

Це найчастіше використовуваний гребінець, який можна легко знайти в кожному будинку. Як випливає з назви, він може виконувати різні функції. Аксесуар є плоскою щіткою зі щетиною, що виходить з м’якої подушечки. Буває різних форм і розмірів і допомагає легко розчісувати волосся.

М’яка подушка дозволяє розподіляти зусилля і не травмувати шкіру голови, а широка щетина зводить до мінімуму пошкодження, масажуючи голову та рівномірно розподіляючи натуральну шкірну олію. Підходить як для тонкого, так і для густого волосся будь-якого типу. Універсальний гребінець буває різних форм і розмірів і часто має довжину від 15 до 22 см.

Гребінець із дрібними зубцями

Ця гребінець підходить для людей з прямим і тонким волоссям. У неї дрібні гострі зубці, які надають кучерям акуратний вигляд. Вона точно не підійде для власників густого і кучерявого волосся, тому що може завдати йому пошкодження і не впоратися зі своїм основним завданням.

Кишеньковий гребінець

Кишенькові гребінці – це мініатюрна версія класичних гребінців. У них можуть бути як товсті, так і тонкі зубці, щоб доглядати за всіма типами волосся, але їх відмінною особливістю є розмір. Такий гребінець зручно носити у кишені чи сумочці, щоб скористатися у будь-який зручний момент.

Гребінець з ручкою

Ці гребінці мають коротку ручку і порівняно ширші зубці, ніж інші типи гребінців. Ідеально підходять для підйому волосся з мінімальним пошкодженням, гладким розплутуванням та простотою використання.

Гребінець «щурячий хвіст»

Це довгі гребінці з дрібними зубцями та подовженою тонкою ручкою. З цим гребінцем стає легше розділити волосся на проділ. Подовжена ручка корисна для випрямлення частини волосся, а тонкі зубці надають їм чіткого вигляду. Такі гребінці зазвичай називають хвостовими або секційними гребінцями.

Гребінці-граблі

Зуби цього гребінця широкі і товсті, що створюють враження садових граблів. Розправити безлад на голові легше за допомогою саме цього гребінця, тому що у нього є ручка, яка дає більше контролю. Це займає менше часу, ніж за допомогою інших гребінців, з мінімальною кількістю пошкоджень та болю.

Тримайте свої аксесуари для волосся під рукою і не забувай регулярно чистити та мити гребінці.

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено