Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 22-28 листопада

Тільцям астрологи радят не демонструвати розкіш, Левам - не бути надмірно самовпевненими.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 2 scaled

Ваш гороскоп на тиждень від 22-го до 28 листопада відкриває багато цікавого. Придивляйтеся, дослухайтеся, пише ПІК.

  • ОВЕН

Очікуйте прилив життєвої енергії, зможете здивувати оточення своєю рішучістю. Ваші вчинки справляють враження на людей. Ви багато чого можете досягти, навіть більше, ніж за попередні два місяці. Сміливо захищайте свої принципи і рухайтеся вперед, у вас все вийде.

Ви цілком здатні і готові впоратися з усім, що вам випаде, але ваші вчинки можуть привести до перевтоми і травм. Також, можете дратувати оточуючих яскравим, потужним проявом своїх індивідуальних здібностей. Можлива заздрість з їх боку.

  • ТІЛЕЦЬ

На вас можливий тиск з боку інших людей. Є величезна потреба проявити себе, свої таланти і здібності, але часто-густо виникають перешкоди, нерозуміння з боку партнерів, коханої людини. Підкреслена демонстрація розкоші, як компенсація неможливості проявити себе, може викликати агресію оточуючих.

Вас також можуть дратувати інші люди через їх рішучих зусиль справити на вас враження. У ці дні почуття краси буде особливе, з похмурим відтінком.

  • БЛИЗНЮКИ

Вам забезпечений творчий зліт, якщо ви прагнете до самостійних дій, демонстрації своїх талантів і здібностей. Жага діяльності, щедрість, життєрадісність, вміння зарядити інших енергією, оптимізмом, обов’язково приведуть до успіху.

Найскладніші і болючі питання вирішуються легко і радісно. Впевненість у своїх силах і приголомшлива самовіддача, сприятиме вашому просуванню. Сприятливий період для бізнесу, початку нових проектів.

  • РАК

Цей період підходить  для початку нової підприємницької діяльності, розв’язання юридичних питань. Але при цьому уникайте оптимістичної оцінки стану своїх справ, а також екстравагантності у витратах і покупках.

Вам можуть  запропонувати угоду, що приваблює своїм розмахом, але надалі ви через це зазнаєте збитків. Також, завдяки привабливості і особистій чарівності, ви можете розраховувати на матеріальну допомогу, на ідейну підтримку начальника, впливових осіб і покровителів, особливо серед представників протилежної статі. Не виключений службовий роман.

  • ЛЕВ

Отримаєте багато приємних вражень. У професійній діяльності все складається найкращим для вас чином. Ви відчуєте себе впевненіше і будете переконані, що ваші зусилля не пропадуть дарма.

Самореклама виявиться дуже ефективною, як і спроби звернути собі на користь чужі зусилля, допомогу інших людей. Крім того, ваша діяльність отримає визнання або допоможе вам досягти впливу. Головний запобіжний захід – не приймати занадто багато як належне і не ставати надмірно самовпевненими.

  • ДІВА

Сприятливий період для залагодження громадських і фінансових справ. Період підходить для залучення уваги до своїх справ впливових осіб, від них можна очікувати розуміння, допомоги і підтримки, в тому числі матеріальної.

Вдало складаються ділові відносини з представниками протилежної статі. Період сприятливий для візитів до начальства, для відвідування офіційних інстанцій. Гарний час для службових і творчих відряджень, укладення угод, підписання контрактів та інших важливих паперів.

  • ТЕРЕЗИ

Роботою та іншими фізичними діями найкраще займатися поодинці. Стан нервозності, викликаний багатьма причинами, може вибити вас з колії. Також слід дотримуватися обережності в спілкуванні з незнайомими людьми.

Вагітні повинні уважно поставитися до обсягу споживаної рідини. З’являється схильність до самообману, тому романтичні відносини, попри гадану гармонію, надалі принесуть розчарування. Можливе виникнення таємної пристрасті і обману в особистих або ділових відносинах. Складно досягти гармонійної співпраці або дійти компромісу.

  • СКОРПІОН

Особисті взаємини заплутуються, але якщо ви відвернетеся від любовних справ і направите свою увагу в ділову сферу, то зробите необхідні трансформації у Вашому оточенні.

Для творчих особистостей, тиждень принесе можливості для втілення своїх задумів, для гармонійного самовираження. Ваші думки зодягаються в досконалу форму, відбувається реалізація планів, діяльність стає затребуваною.

  • СТРІЛЕЦЬ

Зростає життєва сила, опір різним захворюванням. Робота з документами, можливо, доставить клопоти, але завершиться вдало. Для успішної співпраці, особливого значення набуває вироблення загальних критеріїв з партнерами і союзниками.

Хороший період для укладення угод, відкриття нового підприємства або реорганізації виробництва. Вдалими виявляться ділові візити, звернення до влади, в офіційні структури, ви також відчуєте підтримку співробітників.

  • КОЗЕРІГ

Ваша активність зростає, і це приваблює до вас партнерів протилежної статі. Хороший період для заручин, одруження, але тільки якщо впевнені в своїх почуттях.

Сприятливий час для початку нових проектів, реалізації творчих задумів, відкриття підприємств, а також для досягнення більш високого суспільного становища. У житті відбуваються важливі зміни, і якщо вдасться їх проаналізувати, можна зробити хорошу закладку на тривалий період.

  • ВОДОЛІЙ

Період сприятливий для любовних відносин, але в діловій сфері виникають складнощі. Плани краще відкласти, не давайте необдуманих обіцянок. Можливі виробничі чвари, непорозуміння, особливо з партнерами і співробітниками протилежної статі.

Великий вплив на Вас має колективна думка, групова робота, співпраця. Але виникають принципові розбіжності з колегами та однодумцями. Крім того, в цей період з’являється схильність до непотрібної розтрати грошових коштів.

  • РИБИ

Хороший період для проведення офіційних зустрічей, переговорів зі спонсорами, урочистих прийомів. Підходить для початку нової роботи, поїздок, придбання нових знань. Ловіть випадок, дійте – і вам посміхнеться фортуна.

Ідеї та інформація, які ви використовуєте, і діяльність, в якій ви будете брати участь, спричинять швидкий прогрес. Можливо, з деякими партнерами відносини закінчаться, але завдяки цьому, у ваше життя прийдуть нові люди.

Друзі, ваш гороскоп на тиждень відкривайте щодня, це дисциплінує!

thumbnail 1046493 1280x853 1 scaled

Читайте також:

На Прикарпатті з дерев опадає сіре листя з чорними плямами (ФОТО)

Стало відомо, у якому віці на Прикарпатті найчастіше одружуються чоловіки

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено