Івано-Франківськ

У Галичі депутата від “Європейської Солідарності” звільнять з посади через дебош у міській раді

Працівники міської ради стверджують, що він був нетверезий.

У Галичі сьогодні, 23 листопада у міській раді між мером міста Олегом Кантором та депутатом Миколою Вовком розгорівся конфлікт. Останній звинуватив Олега Кантора у побитті просто в стінах ради. Микола Вовк, який є депутатом від фракції “Європейська Солідарність” навіть написав заяву в поліцію через нібито “побиття” та погрози з боку очільника Галицької громади.

У Галичі депутата від "Європейської Солідарності" звільнять з посади через дебош у міській раді

Проте мер міста Галича Олег Кантор має власне пояснення ситуації, що склалася.

“Микола Вовк – не лише депутат від «Європейської солідарності», а в першу чергу –  працівник міської ради. Працює в земельному відділі. Вовк прийшов п’яний і поводився неадекватно: вживав нецензурну лексику, почав робити дебош ще у приймальні. Це можуть підтвердити працівники міської ради, бо ще перед входом в мій кабінет його заспокоювали, на зауваження не реагував. Я вмію себе тримати в руках. Він штовхнув мене, і я, відповідно, відштовхнув його”, – повідомив ПІК пан Кантор.

Очільник міста називає усі ці речі зі сторони Вовка політичною спекуляцією.

“Шкода, що ніхто не зняв цього інциденту на камеру, бо тепер я потерпаю від спекуляцій на цю тему. Хтось займається господаркою, а хтось – політичною спекуляцією”, – сказав він.

 Він також додав, що Микола Вовк буде звільнений з посади, а міська влада має робити все для того, щоб дбати про людей і робити корисні справи для громади. 

“П’янство на робочому місці я нікому не потерплю, бо це, як мінімум, безвідповідально. Депутат це чи ні”, – вважає Кантор.

Додамо, що у міській раді  Галича вже є акт фіксації перебування людини на роботі у нетверезому стані. Наразі його підписали понад 10 працівників.

Читайте також у ПІК:

“Господарка – не його”: у Галичі звільнили першого заступника міського голови

Винагороду від бізнесу отримав дитячий Інклюзивно-ресурсний центр у Галичі

Галицький голова Олег Кантор: «Влада мене не змінить, і ніхто не забере в мене бажання працювати на громаду» (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено