Івано-Франківськ

Зима – близько: де у Франківську працюють пункти обігріву (ПЕРЕЛІК)

Традиційно в Івано-Франківську цілодобовий пункт обігріву функціонуватиме на базі Будинку нічного перебування (вул. Млинарська, 2а). Він може одночасно прийняти до

istock 516114657

Традиційно в Івано-Франківську цілодобовий пункт обігріву функціонуватиме на базі Будинку нічного перебування (вул. Млинарська, 2а). Він може одночасно прийняти до 30 людей. А в разі необхідності тут можна буде отримати першу домедичну допомогу.

Пункти на базі 5 поліклінік міста працюватимуть у будні дні в робочий час (з 08.00 до 18.00 год). А ще цього року відкрили пункт обігріву на стадіоні «РУХ».

Всі пункти обігріву були обладнанні та оснащені всім необхідним, щоб людина могла сюди прийти відпочити, випити гарячого чаю.

До слова, практика розгортання таких пунктів існує більш як п’ять років на території міста. І як зазначив Ігор Влізло  за цей час не було жодного випадку обмороження.

Крім того, якщо буде необхідність, до прикладу температура повітря опуститься до -15 градусів морозу, то можна буде розгорнути мобільні та пересувні пункти обігріву.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

Залишити відповідь

Ваш email не буде опублікований. Обов’язкові поля позначені зірочкою (*)

Поле має бути заповнене
Поле має бути заповнене
© 2020 Всі права захищено