Івано-Франківськ

Футбольний матч “Волинь” – “Прикарпаття” судитиме арбітр зі столиці

Матч "Волинь" - "Прикарпаття", що відбудеться у п'ятницю, 26 листопада, у Луцьку на стадіоні "Авангард" судитиме арбітр Артем Михайлюк.
arbitr21tur20 scaled
Рішення про призначення суддею Артема Михайлюка ухвалив комітет арбітрів Української асоціації футболу, пише ПІК з посиланням на МФК “Прикарпаття“.

Для 31-річного арбітра з Києва це буде лише десятий матч у Першій лізі, де він дебютував минулого сезону у грі “Гірник-Спорт” – “Кремінь” (2:0). До цього Михайлюк обслуговував змагання дублерів U-19 Прем’єр-ліги, а з 2017-го року – і Другу лігу ПФЛ. 

У матчі за участю івано-франківської команди Михайлюк працюватиме втретє. Торік він обслуговував поєдинок 12-го туру чемпіонату “Металіст 1925” – “Прикарпаття” (1:0) і пересену гру 15-го туру “Прикарпаття” – “Авангард-СК Краматорськ” (3:1).

А от шляхи луцької “Волині” з цим столичним рефері поки ще не перетиналися. Загалом у поточному сезоні Артем Михайлюк вже відсудив 9 ігор: три матчі Першої ліги, чотири – Другої ліги і кубковий поєдинок третього попереднього етапу.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено