Івано-Франківськ

У Рогатині відкрили сучасні дитячі майданчики (ФОТО)

23 листопада для дітей, які проживають у мікрорайоні «Північний» в Рогатині, відкрили сучасні дитячі майданчики.

3e747ac0370d4f1 scaled

«Містечко» для веселого та активного відпочинку молоді, що об’єднує  дитячий майданчик та майданчик вуличного воркауту, вдалося втілити у життя за кошти з субвенції на соціально-економічний розвиток громад. Цьому посприяв народний депутат Едуард Прощук, пише ПІК з посиланням на Рогатинську міську раду.

Радість в очах дітей –  те, заради чого варто жити й працювати, переконаний міський голова Сергій Насалик, тож реалізація проєктів, що сприяють розвитку  молоді громади – важлива подія.

«Фактично таких споруд на Рогатинщині ще не було. Мікрорайон «Північний» дуже заселений, тут багато молодих сімей, багато  дітей. Хотілося, щоб вони мали таку прекрасну спортивну інфраструктуру»,зазначив під час відкриття міський голова Сергій Насалик.

Кожен з таких “острівків дитинства” – радість для малечі, можливість активно розвиватися, і звісно, допомога для батьків. Тож свято з нагоди відкриття майданчика  чимало жителів прийшли розділити разом з дітлахами.

І ось настав важливий момент.  Дітвора з нетерпінням очікувала, аби скоріш  випробувати  нові гірки, каруселі, гойдалки, тренажери. Нарешті  у масиві “Північний” для них з’явилося своє місце, де зможуть весело розвиватися.

09ac6826813d7a0 scaled c8f5a2b539341cd scaled 4887f9d7fb5a8a6 scaled 4ad2147dcd0b41e scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено