Івано-Франківськ

Франківська міськрада прагне прийняти у комунальну власність дитячий санаторій “Сокіл”

У п’ятницю, 26 листопада, відбулася 18-та сесія Івано-Франківської міської ради.

Dytyachyj tabir Sokil 3 scaled

Почалося засідання із депутатських звернень, повідомляє ПІК.

Зокрема, депутати підтримали звернення до Голови Фонду державного майна України та Генерального директора акціонерного товариства «ДТЕК Західенерго» щодо передачі Івано-Франківській міській територіальній громаді санаторію-профілакторію «Сокіл».

У зверненні йдеться про те, що сьогодні міській територіальній громаді вкрай необхідний додатковий позаміський заклад санаторного типу, адже єдиний позаміський заклад «Лімниця» не в змозі кількісно охопити ті потреби на оздоровлення дітей та осіб, що потребують санаторно-оздоровчих послуг.

У 25-ти кілометрах від м. Івано-Франківська, неподалік річки Лімниця, розташований санаторій-профілакторій «Сокіл», який має відповідну матеріально-технічну базу. Частина будівель зазначеного санаторію-профілакторію перебувають в приватній власності АТ «ДТЕК Західенерго» (об’єкт нерухомого майна загальною площею 2082,5 кв.м за адресою: с. Сокіл, вул. Данила Короля, 7), а частина будівель знаходиться в державній власності.

З метою забезпечення жителів Івано-Франківської міської територіальної громади та прилеглих до неї громад санаторно-лікувальними послугами, просимо розглянути можливість безоплатної передачі до комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого та нерухомого майна санаторію-профілакторію «Сокіл», що знаходиться в с. Сокіл Івано-Франківської області та перебуває у власності АТ “ДТЕК Західенерго“, – йдеться у зверненні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено