Івано-Франківськ

У ДТП трагічно загинув відомий футбольний тренер (ФОТО)

26 листопада на 48-му році життя в ДТП загинув колишній головного тренера «Прикарпаття» Руслан Мостовий.

2972bb

Руслан Мостовий народився 2 червня 1974 року, вихованець львівського футболу. За час ігрової кар’єри Мостовий виступав за команди “Львів”, “Волинь”, “Закарпаття”, “Спартак” (Нальчик) та інші.

Три сезони відіграв у складі вищолігового “Прикарпаття” (1996/1997 – 1998/1999), провівши 57 матчів, у яких відзначився 3 забитими м”ячами.

Виступав також за команди Галичини – ФСК “Прикарпаття”, “Хутровик” Тисмениця, “Техно-Центр” Рогатин”, “Енергетик” Бурштин.

У якості тренера фахівець очолював команду Рух, яку в сезоні 2016/17 вивів до Першої ліги чемпіонату України. Останнім місцем роботи Руслана Мостового був ФК “Прикарпаття” з Івано-Франківська (з вересня 2020-го по травень 2021-го року).

Що сталося? 

Моторошна ДТП трапилася приблизно о 10:40 на трасі “Київ – Чоп” у селі Любинці Стрийського району. Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля “Skoda Octavia”, 47-річний місцевий житель, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу.

Відтак легковий автомобіль влетів у відбійник. Він наскрізь проштрикнув автівку. Водій отримав дуже важкі травми, які були несумісними з життям. Постраждалий загинув на місці події до приїзду медиків.

image 13 scaled

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено