Івано-Франківськ

Магнітні бурі у грудні 2021: в які дні очікувати

Прогноз передбачає чотири магнітні бурі у наступному місяці.

Стало відомо, коли в липні очікуються магнітні бурі

Отже, у грудні-2021 очікуються магнітні бурі у такі дати:

1-3 грудня очікується незначна магнітна буря, пік якої не перевищить 4 бали. А далі нас очікують 2 сильні магнітні бурі, пік яких буде досягати 6-7 балів. Вони прогнозуються на:

9-13 грудня – пік буде 10 грудня. Саме в цей день треба бути особливо обачними людям з серцево-судинними та іншими хронічними хворобами.

18-22 грудня – варто зауважити, що її пік припаде на День святого Миколая 19 грудня.

Незначна магнітна буря накриє Землю 30-31 грудня. І хоча вона не така сильна, як дві попередні, але в ці дні люди можуть відчувати слабкість, підвищену втомлюваність, запаморочення голови.

Додамо, що у дні високої сонячної активності лікарі рекомендують уникати важких фізичних навантажень, відмовитися від шкідливих звичок та занять спортом, а також виключити з раціону жирні та надто солодкі страви.

У дні магнітних бур пацієнти найчастіше скаржаться на безсоння, дратівливість, загострення старих недуг, підвищений тиск, біль у суглобах і спині, головний біль і навіть нудоту. Під час магнітної бурі потрібно зупинити вибір на найлегшій їжі та на простих продуктах.

Також важливо дотримуватись питного режиму, обмежити вживання алкоголю та обов’язково тримати під рукою необхідні лікарські препарати.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено