Івано-Франківськ

Ліга чемпіонів. “Ураган” закінчує турнір поразкою від угорського “Халадашу”

Чемпіон України в останньому матчі елітного раунду Ліги чемпіонів поступився чемпіону Угорщини.

26177351646797658987333895475465285066087558n scaled

Перший тайм пройшов в невисокому темпі й за своїм перебігом більше нагадував який-небудь товариський матч. Максим Павленко дав пограти резервістам і пробував різні сполучення, а іспанський наставник угорців Хуанра до таких кардинальних експериментів вирішив не вдаватися.  Сонне царство ненадовго порушив Енріке, дальній удар якого зняв павутину з «дев’ятки» воріт «Урагану».

Українці спромоглися відповісти тільки за 4 хвилини, зусиллями Шведа, але Гуймаші впорався з його ударом. Після цього можна згадати хіба що удар Дрота, який розвернувся на позиції «стовпа», але пробив повз ворота, повідомляє ПІК із посиланням на Futsalua.org.

На 15-й хвилині Швед внаслідок індивідуальних дій заробив на собі шосте командне порушення для угорців. Удар Михайла Грицини з позначки Гаймаші прийняв на себе вибігши ледь не на лінію штрафного майданчика. Арбітр дав перебити дабл-пенальті. Угорці так активно сперечалися з цим рішенням, що заробили аж дві жовті картки за розмови. Проте й з другою спробою молодшого Грицини кіпер угорців впорався.

На жаль, за 5 хвилин, що залишилися «дракони» так і не спромоглися «знайти» ще одне порушення. Натомість той же Швед не встиг за швидкими ногами Енріке і заробив ще один 10-метровий, але цього разу на свої ворота. Капітан угорців Дрот впевнено реалізував цей шанс – 0:2. Цілком закономірний підсумок першої 20-хвилиники, де українці діяли повільно і зовсім беземоційно. Угорці теж не особливо себе проявляли, але у них принаймні проглядалося бажання сьогодні виграти.

Окремо в негативному ракурсі відзначимо статистику від УЄФА, бо статист в першому таймі чомусь не нарахував  жодного удару в площину воріт від українців. Це при тому, що їх було не менше двох (Швед і Грицина-молодший з дабл-пенальті).

По перерві Максим Павленко замінив Левандівського на Колтка і зробив ставку на гравців основної обойми. Швидкості зросли й «Ураган» почав більше відкриватися та ризикувати, бо рахунок змушував це робити. Та й відчувалося, що в перерві відбулася потрібна розмова. Та на 25-й хвилині українці «потрапили у полон». Після швидкої контратаки Хаймаші пробив в дотик над плечем Колтка – 0:3.

Після цього українці хвилини на чотири «заперли» угорців на їхній половині майданчика. Це був той момент, коли ще можна було переломити хід цієї гри. На жаль, в ці хвилини у всій красі постав Гаймаші, який двічі врятував після ударів Фаренюка і ще раз після спроби Радевича. Після цього угорці знову провели свою контратаку, але Шипош нас відверто пробачив.

На 30-й хвилині Павленко взяв тайм-аут і випустив Фаренюка у воротарській футболці, але нічого путнього розіграти так і не вдалося. Тому згодом п’ятим польовим почав виходити Шеремета. Загалом цих зусиль вистачило тільки на удар Коваля з середньої відстані. А на 36-й хвилині Резала таки влучив у наші порожні ворота і все остаточно стало зрозуміло – 0:4. Максим Павленко знову дав шанс резервістам, а Хуанра випустив 19-річних Геренчера, Сольмаша і Ватаманюка-Барту.

Останні хвилини запам’яталися двома класними моментами Михайла Грицини. Який в обох випадках пробив повз ворота. А також важкою травмою Енріке на рівному місці. 

“Ураган” (Івано-Франківськ, Україна) – “Халадаш” (Сомбатгей, Угорщина) 0:4 (0:2)
Голи: Енріке (2), Дрот (19 дабл-пен.), Хаймаші (24), Резала (35) 
На 14-й хв.  Мих. Грицина (Ураган) не реалізував дебла-пенальті (воротар)
Ураган: Левандівський (Колток, 21 (к)) – Мик. Грицина, Радевич, Фаренюк, Масевич – Шеремета, Швед, Мих. Грицина, Абакшин – Кордоба, Коваль, Завертаний.
Халадаш: Гімеші (Хомлок, 38) – Лонго Дуарте Баптіста, Шипош, Пелегріно Резала, Дініз Де Соуза Енріке – Хаймаші, Дрот (к), Давід, Вош – Сольмаш, Ватаманюк-Барта, Геренчер.
Попередження: Давід 14’08”, Дрот 14’10”, Вош 19’57” (усі – Халадаш)

Наскільки позитивно «Ураган» почав елітний раунд настільки ж невдало його і закінчив. Прикарпатці «увійшли в гру» тільки в другому таймі, а глибина лави не дозволяє успішно боротися і з чемпіоном Угорщини. Неоднозначне завершення єврокубкового сезону, який все-таки більше перевершив початкові очікування.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено