Івано-Франківськ

У Болехові визначили проєкт, який впровадять у ліцеї за кошти місцевого бюджету

На засідання експертної групи зазначали, що проєкт мають реалізувати до кінця року.

1638795883 img 2470 scaled

У Болехівській громаді сьогодні, 6 грудня, визначений проєкт-переможець громадського бюджету Болехівської територіальної громади 2021 року, повідомляють у міськраді, пише ПІК.

“Це проєкт №2 «Забезпечення безпечного перебування дітей на спортивних майданчиках Болехівського ліцею №2 “Науковий” та збереження майна громади шляхом встановлення камер». Автор проєкту – директор цього навчального закладу Півень Володимир Андрійович”, – повідомляє міськрада.

Також зазначають, що у  голосуванні брали  участь 3 проєкти, які при реєстрації отримали номери 2, 4 та 6. Всього у 2021 році за проєкти громадського бюджету проголосували  734 жителі громади, з яких 635 – онлайн та 141 – офлайн.

Вчора, 5 грудня 2021 року, було завершено голосування за проєкти в рамках програми Громадського бюджету Болехівської територіальної громади 2021 року. Голосування відбувалося у два способи: в електронному вигляді – на вебплатформі місцевої демократії E-dem, у паперовому вигляді – у пунктах голосування.

Сьогодні, 6 грудня 2021 року, відбулося засідання експертної групи, на якому було затверджено результати голосування жителів громади за пропоновані проєкти та визначено проєкт-переможець, який буде реалізований за кошти місцевого бюджету до кінця року.

Читайте також: 

У Коломиї зібрали понад 290 тис грн на спецавтобус для особливої молоді (ФОТО)

Франківщина та ще 7 областей вийшли з “червоної” зони карантину

На Прикарпатті прогнозують мокрий сніг та ожеледицю: у якому стані автодороги

Ваш гороскоп на тиждень 6 – 12 грудня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено