Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 6 – 12 грудня

Стрільцям астрологи прогнозують приємне знайомство, подарунки та похвалу, а Овнам радять уникати розмов на політичні та релігійні теми.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на тиждень 6 – 12 грудня підкаже, як краще діяти, щоб обійти вірогідні проблеми, пише ПІК.

  • ОВЕН

Прагнення все зробити одним махом призведе до помилок та затяжних конфліктів з оточуючими. “Більше справи, менше слів” – найкраще керівництво на тиждень.

Намагайтеся уникати розмов на політичні та релігійні теми, спрямуйте свою силу та енергію у мирне русло. Самостійна діяльність сприяє досягненню цілей, принаймні ви зможете наблизитися до них впритул. Багато процесів завершуються, але вже в середині місяця на горизонті з’явиться багато цікавих та перспективних справ.

  • ТЕЛЕЦЬ

Ваш вплив та соціальні ситуації розширюються, ви привертаєте увагу різних людей. Конкуренти, суперники і просто не чесні люди можуть вводити вас в оману, заважають реалізовувати плани.

Наполегливо і послідовно добивайтеся свого, не відволікайтеся на деталі, щоб не втратити головне, і тоді тиждень пройде дуже ефективно.

  • БЛИЗНЮКИ

Складнощі та незручності викликані ілюзорним сприйняттям дійсності. Не чекайте від людей більше, ніж вони можуть дати, не поспішайте на події, і тоді ніяких неприємностей не станеться. Тверезо оцініть реалії навколишнього світу і рішуче дійте відповідно до обставин, що складаються.

Для людей мистецтва та індустрії краси тиждень може виявитися дуже продуктивним – вивільнення енергії через творчу діяльність сприяє зняттю напруження та допомагає створити шедеври.

  • РАК

Ваша психічна сила зростає, здатність відчувати настрій оточуючих, інтуїція та проникливість допомагають відокремити правду від брехні, добрих людей – від людей з поганими намірами.

З цього тижня починається сприятливий період. З’являються реальні шанси та можливості довести до логічного закінчення навіть важко вирішувані завдання. В особистому житті та сімейних справах – все добре, зникають тривоги, з’являється впевненість у завтрашньому дні.

  • ЛЕВ

Уникайте ситуації недомовленості, двоїстості, приховування інформації. Найменший ваш промах стає надбанням громадськості. Змиріться з тим, що вам заздрять, ви під пильною увагою конкурентів. Ваше завдання – зберегти спокій та незворушність у будь-якій ситуації, повільно, але впевнено рухатися до своєї мети.

У коханні, партнерстві, сім’ї досягається гармонія. Ваша сила величезна, але це дуже дратує недоброзичливців, водночас до вас притягуються споживачі під маскою друзів.

  • ДІВА

Ви приємно дивуєте оточуючих, деяка емоційність та витончене сприйняття навколишнього світу дозволяють вам здійснювати  контакти та зав’язувати цікаві знайомства. Обставини тижня сприяють спокійним, доброзичливим взаєминам, розумова робота приносить задоволення та добрий матеріальний результат.

Ви отримаєте добрі звістки, питання з документами благополучно вирішуються. Знаходяться речі, які колись зникли або ті, які ви довго шукали.

  • ТЕРЕЗИ

Контакти з протилежною статтю сприяють набуттю популярності та вирішенню фінансових проблем. Однак вас можуть спробувати використати у своїх цілях, нав’язати чужу ініціативу, перешкоджати вашому просуванню. Тому будьте дуже обережними у стосунках із оточуючими – довіряйте, але перевіряйте!

Настав час розставити пріоритети, намітити собі план дій і суворо виконувати кожен пункт. У цьому випадку тиждень стане для вас фундаментальним – ви створите базу майбутніх успіхів.

  • СКОРПІОН

Намагайтеся дозволяти собі відпочинок, відволікайтеся від зовнішнього, соцільного життя та приділяйте увагу внутрішньому. Можете заплутатися у своїх почуттях та бажаннях, а через це відчувати перешкоди у реалізації своїх намірів.

Можливе отримання довгоочікуваних новин, повідомлень. Гармонійно протікатимуть контакти з партнерами та колегами, які можуть, проте,  носити відтінок необов’язковості та знижувати продуктивність праці.

  • СТРІЛЕЦЬ

Розумова діяльність сприяє успіху, прояв гарного смаку та манер посилюють вашу привабливість. Тиждень сприятливий для обміну думками, вираження інтересів усіх учасників відносин. Гарний час для виступів та рекламних заходів, для укладання контрактів, консультацій, встановлення корисних громадських зв’язків.

Можливе приємне знайомство, отримання позитивних емоцій, подарунків та похвали, а також командні розваги, що дозволяють виявити ваші лідерські якості.

  • КОЗОРІГ

Період сприятливий для спільної участі у громадських заходах, обставини допомагають справити позитивне враження на керівництво, трудовий колектив. Події, що відбуватимуться протягом тижня, вплинуть на кар’єру.

У будь-яких контактах вам допоможе дотепність і гарний смак. Вам легше висловити свої почуття та інтереси, дійти спільної думки у важких сімейних та особистих питаннях. Ви подобаєтеся оточенню, з вами хочуть мати справу, бачать у вас перспективу.

  • ВОДОЛІЙ

Виникатимуть ситуації невизначеності, потрібно одночасно виконувати багато робіт і при цьому займатися собою та сімейними питаннями. Напружений тиждень, що вимагає концентрації уваги та мобілізації внутрішніх сил. Часу на відпочинок немає, багато справ, від чого знижується продуктивність роботи.

Побутові проблеми, турбота про близьких людей, клопіт із різних життєвих сфер, дуже стомлюють. Зараз важливо свої інтереси поставити на перше місце, а потреби оточуючих задовольняти лише після того, як вирішили власні питання.

  • РИБИ

Гарний тиждень, з’являється багато цікавих пропозицій, можливостей кардинально змінити своє життя. Навіть якщо ви дуже втомилися і не вірите у покращення, зберіться – вже дуже скоро ваше життя налагодиться.

Не падайте духом, готуйте себе до нового життєвого етапу, наводьте порядки – перші позитивні результати побачите протягом тижня. Отримуєте довгоочікуваний прибуток, вам повертатимуть борги чи ви погашаєте заборгованості та виплачуєте кредити. У любовних справах виникає впевненість, житлові питання вирішуються.

unnamed 3

Читайте також: 

Прямі авіарейси Київ – Івано-Франківськ розпочинає Air Ocean Airlines: розклад польотів

Денис Шмигаль назвав пріоритет Дербюджету-2022: це підвищення зарплати медикам (ФОТО, ІНФОГРАФІКА)

На Прикарпатті прогнозують мокрий сніг. Що відбувається на дорогах області (ФОТО)

В Україні значно подорожчає пиво: назвали причину

На озерах Прикарпаття лебеді опинилися у льодовому полоні: визволяли рятувальники (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено