Івано-Франківськ

Чому на Прикарпатті не працюють відділення Пенсійного фонду України

Збої в системі ведення документообігу трапилися ще у п'ятницю, і досі робота не відновилася.

263746279 916352615665815 1041890663320918609 n scaled

На Прикарпатті люди від 3 грудня приходять до установив Пенсійного фонду в своєму районі, довго очікують, але не отримують потрібних послуг, яка причина збоїв, з’ясовувала ПІК.

Зокрема, у Галичі жителька громади вже третій день приходить до Пенсійного фонду, щоб отримати нарахування пенсії, але через те, що не працює система, зробити цього не може. І таких людей, особливо похилого віку, багато.

Чому на Прикарпатті не працюють відділення Пенсійного фонду України

У Пенсійному фонді Івано-Франківської області ПІК повідомили, що такі збої системи сталися у всіх районах Прикарпаття, і коли відновиться повноцінна робота, не знають.

“Від учора, 6 грудня, з 10 ранку система ведення документообігу перестала працювати в Івано-Франківську. Ми розпочнемо обслуговувати людей тоді, коли система знову запрацює”, – зазначають у ПФ.

У головному офісі Пенсійного фонду України зазначають, що збої в роботі фонду пов’язані з плановим перезавантаженням системи, яке розпочалося ще у п’ятницю, 3 грудня.

“У нас вчора система не працювала, сьогодні зранку вже запрацювала. Можливо, на Франківщині з певних причин не знали про перезавантаження. Але найближчим часом і там має відновитися робота”.

До слова, ані на сайті Пенсійного фонду області, ані на Фейсбук-сторінці фонду інформації про планові перезавантаження немає.

Читайте також у ПІК:

У Галичі заснували школу Різдва (ФОТО)

На Прикарпатті прогнозують мокрий сніг та ожеледицю: у якому стані автодороги

Цифра тижня: фірма з постачання солі купила за 801 млн грн Калуську ТЕЦ на Прикарпатті

На Прикарпатті молодь з інвалідністю заробляє гроші творчістю (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено