Івано-Франківськ

У Франківську розгорнуть окремий батальйон територіальної оборони

Батальйон виконуватимете завдання в інтересах територіальної оборони Івано-Франківської ТГ.

264070285 417056786789254 2251815882244085933 n

З першого січня 2022 року батальйон територіальної оборони буде діяти як окрема військова частина для міста Івано-Франківська.

Про це на оперативній нараді міського голови повідомив військовий комісар Івано-Франківського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Сорокопуд, пише ПІК.

“Батальйон формується з військово зобов’язаних та резервістів, які перебувають на обліку в районних та міських територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, громадян до 60-річного віку, придатних за станом здоров’я. Тому будь-який громадянин може звернутися до центру з метою вступу до батальйону підписанням контракту на службу у військовому резерві”, – розповів Ігор Сорокопуд.

Він також зазначив, що людина, яка вступить до батальйону, може працювати та жити де завгодно, в мирний час спокійно може виїхати за кордон. Але в разі війни цю людину залучать до оборони міста, громади, захищати важливі стратегічні об’єкти на місцях.

А громадяни, які не входитимуть до територіальної оборони, можуть бути залучені в службу в ЗСУ чи інших військових підрозділів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено