Івано-Франківськ

Франківська міськрада продає з аукціону земельну ділянку на Ребета: куди підуть кошти?

Завдяки спільним зусиллям виконавчої влади і підприємців досягнута домовленість про продаж з аукціону земельної ділянки площею 1,29га, яка знаходиться за

190768 plastic

Завдяки спільним зусиллям виконавчої влади і підприємців досягнута домовленість про продаж з аукціону земельної ділянки площею 1,29га, яка знаходиться за адресою Ребета,10 з цільовим призначенням «Під багатоквартирне житлове будівництво».

За виручені кошти міська рада планує придбати квартири для учасників АТО та інших потребуючих родин, які перебувають в тяжких умовах.

«Щоби не виникало подібної соціальної напруги, відтепер і надалі міська рада вишуковуватиме земельні ділянки для подальшого продажу з аукціону і придбання такого житла. Вважаю, що саме такий публічний і відкритий процес зніме будь-які питання щодо процедури забезпечення житлом учасників АТО і інших потребуючих родин», – наголосив очільник Франківської громади Руслан Марцінків.

До слова, Івано-Франківська міська рада є лідером в усій Україні у виділенні землі для багатоквартирного житлового будівництва учасникам АТО.

Зокрема у період з 2016 по 2021 рр для об’єднань учасників АТО надано на території Івано-Франківської міської ради  22 земельні ділянки для багатоквартирного житлового будівництва загальною площею 10,9 га.

Станом на сьогодні на ділянках, наданих для об’єднань учасників АТО, вже збудовано чи будується понад 250 000 м.кв, що складає близько 5000 квартир.

Читайте також на ПІК: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено