Івано-Франківськ

В Івано-Франківському обласному перинатальному центрі перебуває 30 жінок з коронавірусом (ФОТО)

Вагітних жінок закликають вакцинуватися.

IMG 20211210 101840 scaled

Сьогодні, 10 грудня, в КНП «Івано-Франківський обласний перинатальний центр Івано-Франківської обласної ради» провели брифінг щодо ситуації з поширенням коронавірусної інфекції на Прикарпатті, повідомляє ПІК.

“Вирішили традиційний брифінг провести саме в стінах Івано-Франківського перинатального центру. Адже цей перинатальний також входить до переліку ковідних закладів. За останню добу в області госпіталізували 100 людей з коронавірусною інфекцією, 4 з них – діти. Хоч захворюваність частково йде на спад, але зараз ми маємо дуже високу летальність, за минулу добу – 10 людей померли”, – сказала голова Івано-Франківської ОДА, Світлана Онищук.

Захворюваність на коронавірус зростає і серед вагітних. За останню хвилю коронавірусу в Івано-Франківську померли 4 вагітних.

“У нашому перинатальному центрі відкриті 90 ковідних ліжок, 9 з них реанімаційних. В ковідному відділенні перебувають 45 жінок, з них – 30 ковід-позитивних. Всі ліжка забезпечені кисневими точками. Загалом захворюваність на коронавірус серед вагітних жінок йде на спад. Наразі важких жінок в нас не має”, – Юрій Павлошунський, директор Івано-Франківського обласного перинатального центру.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено