Івано-Франківськ

Виступ гурту KALUSH – прорив року у Бурштині (ФОТО)

Окрім нестримних овацій хлопці гурту отримали за концерт кілограм запашної кави для драйвових зимових концертів.

Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині

9-го грудня бурштинський Палац культури «Прометей» приймав на своїй сцені молодий, але вже достатньо відомий, гурт під назвою «KALUSH», який є абсолютним переможцем в рейтингу-2020 у номінації «Гордість Калуша», пише ПІК.

Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині

Бурштинці оваціями вітають музикантів

Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині

Виступ «KALUSH» став для Бурштина емоційним проривом року: музика гурту надзвичайно приваблює молодь, поєднуючи реп з українською етникою, а народні танці – з брейком.

Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині

Три роки тому репер із Калуша Олег Псюк створив музичну групу, в яку увійшли  мультиінструменталіст Ігор Діденчук і МС Килиммен. Так троє прихильників хіп-хопу стали разом створювати хіти, що підкорили український молодіжний сегмент.

Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині

Лідер гурту, вокаліст Олег Псюк у житті не є надто публічним. Про себе він розповідає більше у піснях, вкладаючи в них свої погляди, спогади, досвід, створюючи власну філософію життя.

Музикант Ігор Діденчук грає на 50 інструментах. Він  народився і виріс у Луцьку, а вищу освіту отримав у Києві в Університеті культури Михайла Поплавського на факультеті музичного мистецтва.

Найзагадковішим є третій учасник групи під творчим псевдонімом Килиммен. Хлопець практично нічого не розповідає про себе і приховує своє обличчя під костюмом з килимовим українським орнаментом. Олег Псюк каже, що третій соліст — це збірний образ українського хіп-хопу з пострадянським минулим.

Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині

У Бурштині «KALUSH» запалив зал своєю енергією, динамікою та оригінальними музичними композиціями. Бурштинська публіка, що вже скучила за такими яскравими видовищами в силу карантинних обмежень, надзвичайно тепло приймала музикантів, не присівши ні на хвилину та влаштувавши співакам нестримні овації.

264948359 3790262541198826 2099606551567821681 n scaled

Особливо щасливими почували себе ті, хто виграв квитки на концерт у розіграші, який напередодні влаштувала молодіжна кав’ярня Mr-Coffeech, бо давно мріяли побувати на живому концерті улюблених музикантів.

Хлопці з гурту також щиро подякували бурштинцям за гостинність та були приємно здивовані подарунком від господині кав’ярні Анастасії Шевчук, бо отримали кілограм відбірної запашної кави для драйвових зимових концертів.

Гурт «KALUSH» - прорив року у Бурштині

Гостинно приймає популярних музикантів у своїй кав’ярні Анастасія Шевчук (в центрі).

З Бурштина Руслана Гочіяєва- Шевчук.

Фото автора.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено