Івано-Франківськ

На 29% ДТЕК Бурштинська ТЕС збільшила відпуск електроенергії: завдяки чому

Енергетики працюють, зокрема, на те, щоб споживачі електроенергії надійно та безперебійно пройшли опалювальний сезон.

DTEK Burshtynska TES foto z drona 1 scaled

ДТЕК Бурштинська ТЕС збільшила відпуск електроенергії на 29% завдяки ремонтній кампанії на пів мільярда, повідомляє пресслужба ДТЕК, пише ПІК.

На ДТЕК Бурштинська ТЕС завершилися ремонти, заплановані на цей рік. Серед них – один капітальний, один середній, шість поточних ремонтів енергоблоків, а також ремонти загальностанційного обладнання. повідомляє пресслужба ДТЕК, пише ПІК.

“За 11 місяців 2021 року ДТЕК Бурштинська ТЕС вклала в ремонтну кампанію блоків, загальностанційного обладнання, будівель та споруд понад 487,4 млн грн, реалізувавши вісім планових ремонтів енергоблоків. Це дозволило станції збільшити відпуск електроенергії в мережу до 6,4 млрд кВт-год за 11 місяців, що на 29% більше, ніж за аналогічний період 2020 року”, – йдеться у повідомленні.

Забезпечення електроенергією мешканців ОЕС України і Бурштинського енергоострова в цілому є для станції пріоритетом. І цього року потреба в потужностях Бурштинської ТЕС суттєво зросла. За 11 місяців цього року в ОЕС України станція відпустила понад 500 млн кВт-год, що на 61% більше, ніж торік. Відпуск електроенергії в Бурштинський енергоострів виріс на 10% у порівнянні з минулим роком.

Незважаючи на  роботу в умовах системної кризи та досі невирішені питання з боргами, ДТЕК Енерго продовжує мобілізовувати весь ресурс для того, щоб надійно та безперебійно пройти опалювальний сезон.

Читайте також:

Вуличне освітлення у Болехові: для обслуговування придбали сучасну техніку (ФОТО)

В Україні запроваджують електронну чергу на перетин кордону

Оцінка експерта: чому в Україні неймовірно подорожчав борщ

Приєднуйтесь до нас у Facebook, InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено