Івано-Франківськ

Вуличне освітлення у Болехові: для обслуговування придбали сучасну техніку (ФОТО)

Машина призначена для підйому робітників з інструментами і матеріалами на висоту до 11,8 метрів.

1639039904 img 2568 scaled

Вуличне освітлення у Болехові будуть обслуговувати автогідропідйомником, придбаним за кошти місцевого бюджету, повідомляє міськрада, пише ПІК.

1639039952 img 2542 scaled

“У середу, 8 грудня 2021 року, до Болехова доставили автогідропідйомник на шасі Renault Master. Це компактна, маневрена і зручна для використання в міських умовах автовишка на базі фургона, яка призначена для підйому робітників з інструментами і матеріалами на висоту до 11,8 метрів для виконання монтажних, будівельних, ремонтних і інших видів робіт”, – йдеться у повідомленні.

У міськраді також зазначають, що техніку придбали за кошти міського бюджету. Закупівля проводилася через систему «ProZorro».

“Міський голова Іван Яцинин одразу перевірив основні можливості автогідропідйомника та зазначив, що Болехівський комбінат комунальних підприємств буде використовувати його для обслуговування вуличного освітлення Болехівської територіальної громади”, – зазначають у дописі.

1639039922 img 2613 scaled

За християнською традицією отець-декан Болехівського деканату УГКЦ Дмитро Павлик освятив придбаний транспортний засіб та поблагословив на добру роботу.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено