Івано-Франківськ

Дайджест музичних прем’єр тижня, 05-12 грудня: The Hardkiss, MONATIK, СКАЙ, Kalush Orchestra та інші (ВІДЕО)

Тиждень був надзвичайно продуктивним для українських виконавців. ПІК ділиться з вами ТОПовішими відеороботами.

MyCollages 2021 12 12T111448.903 scaled

The Hardkiss – “Сестра”

Чим цікаве відео? Гурт The Hardkiss представив кліп у стилі гостросюжетного трилера про сестринство та порятунок.

Деталі: відео на пісню “Сестра” зняв режисер та продюсер гурту Валерій Бебко, йому допомагав режисер Денис Швець. Валерій Бебко також написав музику, у цьому йому допомогла солістка Юлія Саніна. У кліпі знялася 18-річна українська актриса Аліна Чебан, яка сподобалася артистам на зйомках фільму Найкращі вихідні.

Були варіанти зняти ліричну та повсякденну історію, але ми зупинилися на драйві та кіношному арті, – поділився Вал. — Під час підготовки до кліпу ми з Юлею переглянули два-три десятки найголовніших світових екшенів. Такої кількості бойовиків ми, напевно, протягом останніх десяти років не бачили. Надихалися”.

  • Переглядів за тиждень – 700 741

 

MONATIK — “Старі фотографії” (із к/ф “Я, “Побєда” і Берлін”)

Чим цікаве відео? Нове звучання пісні Скрябіна “Старі фотографії” подарував відомий український артист, хореограф і композитор MONATIK.

Деталі: це беззаперечний хіт, який з легкістю процитують не лише фанати гурту Скрябін. Тож не дивно, що кавер саме на цю пісню став початком масштабного музичного промо від творців пригодницького роуд-муві “Я, “Побєда” і Берлін”, знятого кінокомпанією #StarMedia за мотивами книги Андрія Кузьменка. До того ж саме “Старі фотографії” найбільше перегукуються з ідеєю та настроєм майбутнього кінохіта. До слова, прем’єру на великих екранах заплановано на весну 2022 року.

  • Переглядів за тиждень – 13 767 

СКАЙ – “Крила”

Чим цікаве відео? Епічно-драматична композиція “Крила” у супроводі симфонічного оркестру Збройних Сил України – це 4-та ластівка з майбутнього 7-го альбому, який вийде на весні 2022 року.

Деталі: у новому кліпі гурту СКАЙ, режисером якого став Віктор Скуратовський, максимально візуально передано емоційну складову пісні!

Пісня дуже емоційна і кліп мав бути теж таким, на межі як то кажуть. Ми навмисно не заявляли крила в кліпі, бо це було б банально. Нехай фантазія глядача домалює необхідні фрагменти. Гарна вийшла робота. Справжня. Насолоджуйтесь якісним звуком та відео. Ми вклали свою душу та вміння. Любимо й поважаємо!“, – розповів фронтмен гурту Олег Сабчук.

  • Переглядів за тиждень – 225 388

Kalush Orchestra – “Shtomber Womber”

Чим цікаве відео?  У ролику музиканти постали у традиційних українських костюмах, а також у вбраннях, схожих на шаманські.

Деталі: група KALUSH, окрім основного проєкту, створила колектив KALUSH Orchestra, який спеціалізується на репі з фольклорними мотивами та українською автентикою. Групи із спільними учасниками розвиватимуться одночасно. У KALUSH Orchestra, окрім Олега Псюка (вокал, тексти), діджея Кіліммена та бек-вокаліста Джонні Дивного, виступатимуть мультиінструменталісти Тимофій Музичук та Віталій Дужик.

Тут буде робитись реп з фолькльорними мотивами, та з максимальною концентрацією автентики“, – кажуть артисти про свій новий проєкт.  

  • Переглядів за тиждень – 245 242

ВІА Гра – Манекен”

Чим цікаве відео? У кліпі головні героїні перебували серед борців і спортсменів. 16 хлопців піднімалися сходами з кубів і приймали душ у ролику.

Деталі: український режисер Алан Бадоєв уперше зняв кліп для гурту “ВІА Гра”. У ролику на пісню “Манекен” артистки Уляна Синецька, Софія Тарасова та Ксенія Попова постали у сексуальних костюмах. Уляна позувала в білому конусному бюстгальтері, Софія – в костюмі з тонких мотузок, а Ксенія – в чорному аутфіті.

  • Переглядів за тиждень – 1 158 151

Slava Kaminska – “Абьюзер”

Чим цікаве відео? Слава Камінська, яка після розпаду гурту “НеАнгели” розпочала сольну кар’єру з треком Slava Bogu, випустила нову пісню “Абьюзер”. Артистка зазначила, що вважає цей трек особистим та автобіографічним. Таке висловлювання Слава зробила після звинувачень з боку ексколеги з “НеАнгелів” Вікторії Смеюхи у тому, що Камінська підняла на неї руку.

«Більшість людей вважають, що некоректні висловлювання колишньої колеги – це піар. Але я вважаю це підлістю. Цей трек вийшов лише завдяки символічній назві. Я готова гордо нести звання “Головний аб’юзер країни”, але, крім назви, у цій пісні немає нічого спільного з вищезгаданою жінкою», – стверджує Слава.

  • Переглядів за тиждень – 239 908

VIKTORIA – “Говори, что хочешь”

Чим цікаве відео? Музична сповідь після 15-ти років роботи зі Славою Каміеською.

Деталі: екссолістка “НеАнгелов” Вікторія Смеюха випустила пісню “Говори, що хочеш”, слова до якої написав Андрій Парфьонов, а музику – Віталій Ковтун.

“Коли йде кохання – залишаються слова. І ті, чий час past, багаті на них, як ніколи. Мої пісні… Вони про близьке, інтимне, глибинне, жіноче. Вони про те, що було, є і буде знайоме кожній жінці. Коли від усього, що впало на вас, ви дійдете до стану, коли вже не зможете витримати, у жодному разі не відступайте… Це саме те місце, де зміниться Ваша доля“, – прокоментувала Вікторія трек у своємуінстаграмі.

  • Переглядів за тиждень – 120 178

Камалія – “Новий рік”

Чим цікаве відео? Співачка Камалія представила новорічну пісню, де на бек-вокалі співають її семирічні доньки Арабелла та Мірабела. Дівчатка вперше записали трек із мамою.

“Новий рік” – це пісня-настрій! У неї дуже проста філософія та музика, під яку хочеться танцювати. Кожен із нас заслуговує на те, щоб на свята відпустити всі негаразди, негативні думки, токсичні стосунки на роботі та в особистому — і дозволити собі бути справжніми поряд із рідними! – зазначила співачка.

  • Переглядів за тиждень – 8 568

Ірини Білик – “Мне нравится”

Чим цікаве відео? У кліпі Білик змінює цілих сім образів. У одній із сцен кліпу артистка фігурує практично голою — з одягу на ній лише біле пальто та білі човники на шпильці.

Деталі: легенда української музичної індустрії випустила роботу на трек, що вже полюбився шанувальникам, “Мені подобається”. Відео зняв Герман Ненов разом із Finegold Production. Це вже друга співпраця Ірини Білик із цим режисером.

  • Переглядів за тиждень – 85 956

Me.Freel та FO SHO – “Кролики”

Чим цікаве? Репер Freel та гурт FO SHO представили трек “Кролики” про залежність від смартфонів та соціальних мереж.
Торік я зрозумів, що проводжу половину свого життя перед екраном, ходжу по колу facebook-twitter-instagram і ніяк не можу його розірвати. Тоді я пішов із соцмереж на 100 днів. Це був чудовий експеримент: раптом виявилося, що в мене на все вистачає часу. Тоді я задумав концепт цієї пісні, а зараз ми втілили його з прекрасними FO SHO“, – розповів Freel.

  • Переглядів за тиждень – 1 007

AIDA – “Love Is…”

Чим цікаве відео? Переможниця третього сезону проекту “Х-фактор” Аїда Ніколайчук повернулася із треком “Love is…”.

Деталі: “Рада поділитися з вами своєю новою музичною роботою “Love is…”. Для мене ця пісня стала величезним викликом, великим експериментом та абсолютно новим початком. Новий музичний стиль, нова вокальна подача. Мені дуже хвилююче, але я щаслива цим змінам. Слухайте “Love is…” на всіх цифрових платформах”, – написала Аїда у соцмережі.

  • Переглядів за тиждень – 271 437

Аlyona Аlyona – 20 Тонн

Чим цікаве відео? Реперша Alyona Alyona представила кліп “20 тонн”, де показала, як з добром реагувати на хейт.

“Що більше висот, то більше уваги від усіх до тебе прикуто. Увага завжди ділиться на позитивне та негативне. Позитивна увага – люди тебе підтримують, надихаються тобою, пишаються здобутками. Негативна увага – люди риються у твоїй білизні, спростовують твої здобутки та критикують усе підряд. Реагувати на хейт можна по-різному. Цим кліпом я показую, як можна з добром, позитивом та любов’ю ставитися до всіх поганих коментарів та неприємних думок від неприємних людей. Посмішка заряджає, а тепло та любов врятують світ – я у це свято вірю! Я продовжую робити те, що в мене виходить найкраще! І ще я дуже хочу, щоб, переглянувши цю роботу, ви надихнулися любов’ю, енергією та впевненістю у собі. Продовжуйте робити те, що у вас виходить найкраще, і нехай жодний негатив не зламає 20 тонн вашої віри у себе“, – заявила артистка.

  • Переглядів за тиждень – 38 288 

ТНМК feat. Жадан і Собаки & VOID – “Пірати”

Чим цікаве відео? Три музичні одиниці: ТНМК, Жадан і Собаки та VOID об’єдналися в одній пісні, бо всі — пірати.

Деталі: “Пірати” — колаборація з альбому ВАТРА red: ідея Віктора Придувалова, текст Сергія Жадана, аранжування та продюсування Фагота.

  • Переглядів за тиждень – 61 947

Sofia Shanti – “Одні”

Чим цікаве відео? композиція стала лід-синглом із дебютного R&B альбому «Аура», реліз якого очікується навесні наступного року.

Деталі: Сингл «Одні» вже дебютував із першого місця українського iTunes, обійшовши хіти Måneskin та MONATIK, також зайняв 3-є місце в плейлисті «Топ солов’їною» від Spotify в день релізу.

  • Переглядів за тиждень – 17 615

Колос & Фіолет – “Бібліотека” 

Чим цікаве відео? Луцький співак Колос (Сергій Мартинюк) та гурт “Фіолет” представили кліп на пісню “Бібліотека”, яка після виходу в 2017 році була популярною у Tik Tok.

Деталі: слова написав Сергій Мартинюк, а музику – Петро Свіст. Режисер – Валерій Погонський, який співпрацював зі співачкою Златою Огнєвіч.

«Оскільки пісня має досить відвертий і, на перший погляд, примітивний характер, наша відеоробота має на меті донести її глибокий зміст: хочемо показати людям, що від читання можна отримувати задоволення не менше, ніж від сексу», — розповів Сергій Колос.

  • Переглядів за тиждень – 64 173

НУМЕР 482 – “Сніг”

Чим цікаве відео? вибір костюма фронтмена Віталія Кириченка не випадковий – наступний 2022 рік – рік Тигра і знаючі люди стверджують, що перегляд цього відео може принести вдачу.

Деталі: гурт НУМЕР 482, відомий за хітом “Добрий ранок, Україно”, випустив четвертий альбом. Це п’ять композицій, створених на різних студіях та різними продюсерами. Серед них – і нова композиція “Сніг”.

Героїня відео дивиться в калейдоскоп і бачить історію стосунків. Це як пазли, з яких складається наше життя. Перед снігом – всі рівні. Сніг, як посередник з’єднує, бо може йти одночасно і в Києві і у Львові. Він, як мессенджер і медіум – поміж двома“, – йдеться у описі відео. 

  • Переглядів за тиждень – 57 329

IKSTINA та ХАС – “МАННА”

Чим цікаве відео? Співачка та TikTok-блогер мільйонник IKSTINA порадувала слухачів екранізацією синглу «МАННА», створену спільно із відомим українським хіп-хоп артистом ХАСом.

Деталі: Детективна відеоісторія розгортається в старому місті, де перетинаються шляхи брутального bad боя та спокусливої bad girl. IKSTINA грає роль таємного агента. В ході спецоперації вона змінює костюми, зовнішній вигляд, але трюки з перевтіленням не допоможуть оминути зустрічі віч-на-віч.

  • Переглядів за тиждень – 21 078

Анна Тринчер & Jerry Heil – #ЕКСА_В_ГІВЕВЕЙ

Чим цікаве відео? У композиції використовується мелодія треку Ірини Білик “Мне не жаль” .

Деталі: Це не перший спільний дует Jerry Heil та Анни Трінчер, і, як виявилося, не останній. Артистки підготували два новорічні хіти, перший з яких сьогодні, 10 грудня, представили публіці. Пісня #Екса_в_гівевейотримала й візуалізацію

  • Переглядів за тиждень – 50 696 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено