Івано-Франківськ

Калушанинові, з яким несвоєчасно розрахувалися при звільненні, заплатять понад 100 тис грн

Гроші виплатить Івано-Франківський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

groshi 2

Окружний адміністративний суд Івано-Франківська визнав протиправною бездіяльність обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Тож тепер мешканцю Калуша центр зобов’язаний нарахувати та виплатити середній заробіток у розмірі 112 тисяч гривень за несвоєчасний розрахунок при звільненні. Про це повідомляє ПІК з посиланням на Франківський окружний адміністративний суд.

Як встановив суд, позивача з 22 вересня 2014 звільнили у запас за станом здоров`я та виключили зі списків особового складу Івано-Франківського ОВК та всіх видів забезпечення. Але фактичний розрахунок щодо виплати одноразової грошової допомоги при звільненні провели 11 жовтня 2021.

У рішенні суду зазначається:

«Позивач має право на отримання середнього заробітку за весь час затримки розрахунку. Оскільки йому під час звільнення з військової служби у Збройних Силах України своєчасно не виплачено одноразову грошову допомогу при звільненні в розмірі 50% місячного грошового забезпечення за кожний повний календарний рік служби з урахуванням щомісячної додаткової грошової винагороди».

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено