Івано-Франківськ

У Долині передчасно пішов з життя 37-річний воїн АТО Юрій Данилів

Він також був головою Долинського об’єднання учасників та інвалідів АТО-ООС.

У Долині передчасно пішов з життя 37-річний воїн АТО Юрій Данилів

У Долині несподівано обірвалося життя Юрія Даниліва.  Він народився в селі Сукіль, що на Болехівщині. Жив і працював у Долині. В 2015 році був мобілізований. Проходив службу в 53 Окремій механізованій бригаді на посаді командира розвідувального взводу. У  боях  відстоював Авдіївку,Артемівськ, Світлодарську дугу, Горлівку, Ясинувате, Щастя, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Станицю Луганську, Піски, Тоненьке, Мар’їнку… Про це повідомляє Долинська міська рада, пише ПІК.

У червні 2018 року,  Юрій був важко поранений. Госпіталізацію відбув у Севєродонецьку, потім був Харків, Київ. Два рази Юрій проходив лікування в Німеччині. Він ніколи не не скаржився, не говорив що болить. Мужньо терпів, боровся,  бо дуже хотів жити. Мав багато планів і мрій.

«Коли багато часу проводиш в бойових діях і працюєш над однією ціллю, то планів великих і масштабних немає. Є один план – просто завершити агресію, війну, якої ми не починали. Але яку маємо  переможно завершити», – сказав Юрій в інтерв’ю у липні  минулого року.

 Військовослужбовець відзначений нагрудними відзнаками “Гвардія”, “Захисник Вітчизни”, а в 2019 році – відзнакою “За заслуги перед містом Долина”.

“Щирі співчуття родині, друзям, побратимам.  Нехай Всевишній кріпить у важку годину та допоможе перенести  біль непоправної  втрати. Вічна і Світла пам’ять Герою!”, – йдеться у повідомленні міської ради.

Читайте також у ПІК:

Стало відомо, в яких районах Прикарпаття найвища смертість від коронавірусу

На Долинщині в матері, яка полюбляє випити, забрали дитину (ФОТО)

Поліція розслідує смертельну ДТП поблизу Франківська на залізничному переїзді

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено